Fata pe care el o stia - Tracey Garvis Graves

Fata pe care el o stia - Tracey Garvis Graves
-7%
Preț: 33,39 RON
35,90 RON (-6,99%)
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Pagini: 304
Format: 13x20

DESCRIERE

Fata pe care el o stia - Tracey Garvis Graves

 
Dintre toate locurile posibile, îl întâlnesc în magazinul Dominicks. In timp ce scormonesc în lada frigorifică, în căutare de căpşuni pentru smoothie-ul de dimineaţă, aud vocea unui bărbat venind de undeva din dreapta mea:
 
— Annika?
 
 
Pare nesigur.
Ii zăresc fata cu coada ochiului. Au trecut zece ani de când ne-am văzut ultima oară şi, cu toate că adesea mi-e greu să recunosc oamenii în afara unui anumit context, de data asta nu-i nevoie să mă întreb dacă e el sau nu. Ştiu că e el.
 
Corpul începe să-mi vibreze asemenea huruitului unui tren îndepărtat şi sunt recunoscătoare că din lada frigorifică iese aer rece, pentru că temperatura mea creşte. Vreau s-o iau la fugă, să las baltă căpşunile şi să găsesc cea mai apropiată ieşire.
 
Dar cuvintele Tinei îmi răsună în minte şi le repet ca pe o mantra: Nu fugi, asumă-ţi responsabilitatea, fi tu însăţi.
 
Respir tremurat, superficial şi mă întorc spre el.
 
—    Bună, Jonathan!
 
—    Chiar eşti tu, spune el.
 
Zâmbesc.
 
—    Da.
 
Părul meu, pe vremuri lung până la talie şi destul de ciufulit, îmi depăşeşte umerii cu câţiva centimetri. E drept şi strălucitor. Cămaşa făcută la comandă şi pantalonii strâmţi pe care-i port sunt complet diferite de garderoba din timpul studenţiei, plină de fuste şi rochii cu două numere prea mari. Probabil ca e puţin descumpănit...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0632 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.