Fausta invinsa - Michel Zevaco

Fausta invinsa - Michel Zevaco
Preț: 19,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 416
Format: 13x20

DESCRIERE

Fausta invinsa - Michel Zevaco

 
... in timp ce ducele de Guise ridica aproape patru sute de soldaţi pentru a captura un singur om, ce se întâmpla cu cavalerul Pardaiilan. cauza involuntară a întregii agitaţii?

Pardaillan traversase Parisul, călărind mereu la vreo cincisprezece paşi în faţa trăsurii Faustei. Intrase In Cite şi sfârşi prin a se opri In faţa sinistrei case de fier. Sări de pe cal şi întinse braţul pentru ca Fansta să se poată sprijini de ei în timp ce cobora din trăsură.

Pardaiilan se duse să ridice ciocanul. Uşa se deschise. Fausta îl privi fix pe Pardaiilan.

-    Pot îndrăzni să vă rog, spuse ea, să vă odihniţi câteva clipe în locuinţa mea?

Pentru o secundă, Pardaiilan fu tentat să împingă bravada pană la capăt; dar, hotărât, amintirea destul de oribilă a vârşei din bare de fier nu-i inspira decât gânduri neîncrezătoare.

-    Doamnă, făcu el cu un zâmbet care spunea multe, cunosc deja interiorul acestui palat magnific, nu aş avea deci nimic de câştigat dintr-o nouă vizită şi, de altfel, de când am avut o anumită aventură chiar într-o casă din Cite, nici nu vă gândiţi ce oroare am să stau intr-un Ioc închis; până într-atât încât îmi petrec acum nopţile la lumina stelelor...
 
Ce să fac cu calul acesta?...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0584 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.