Fecioara olandeză - Marente de Moor

Fecioara olandeză - Marente de Moor
-7%
Preț: 30,69 RON
33,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94647-7-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 312
Format: 13x20

DESCRIERE

Fecioara olandeză - Marente de Moor

 
... intre cele două gări erau patruzeci de kilometri, între cei doi prieteni, douăzeci de ani. Pe peronul din Aachen, Von Bötticher privea în altă parte. Știa că eu aveam să mă îndrept spre el, genul ăsta de bărbat era.
 
Și eu am înțeles într‑adevăr că uriaşul cu pălăria clasică de culoare alb‑crem trebuia să fie el. Nu purta costum la pălărie, ci doar un tricou polo de lână fină şi un fel de pantaloni de marinar, cu bandă largă în talie. Foarte la modă.
 
Și iată‑mă pe mine, fiica, într‑un sarafan peticit. Când a întors obrazul sfâşiat spre mine, am făcut un pas înapoi. Carnea sălbatică se mai decolorase odată cu trecerea anilor, însă rămăsese tot roz. Cred că sperietura mea l‑a iritat; evident că vedea deseori acea privire.
 
Și‑a coborât ochii spre pieptul meu. Mi‑am pus mâna pe medalion ca să ascund ceea ce sub o astfel de rochie abia de poate fi văzut.
 
— Asta‑i tot? Se referea la bagaj. Mi‑a pipăit sacul de arme, a simțit câte sunt înăuntru. Valiza a trebuit să mi‑o duc singură. S‑a estompat foarte repede imaginea plăcută pe care o avu‑ sesem despre maestrul meu înainte de a‑l cunoaşte.
 
Acea imagine avusese la origine o poză neclară din albumul nostru de familie. Doi bărbați, unul serios, celălalt tulburat. Dedesubt, o dată: ianuarie 1915
 
. — Ăsta sunt eu, spusese tata arătând spre bărbatul serios...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0738 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.