Femeia cu aroma de cirese-n parga - Ionelas Popa

Femeia cu aroma de cirese-n parga - Ionelas Popa
-7%
Preț: 32,55 RON
35,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-029-454-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 168
Format: 13x20

DESCRIERE

Femeia cu aroma de cirese-n parga - Ionelas Popa

 
... intr-adevăr, știuse de la bun început ce vrea, poate și pentru că mai puțin știuse când decisese s-o termine cu burlăcia. Atunci când, dorindu-și neapărat un copil, se căsătorise din dragoste și nu prea cu Alina, o doctoriță mult prea posesivă față de așteptările lui care, în încercarea de a-l modela după cum visa, își făcuse un scop din a-l înfășura în frustrările ei.
 
Și asta cât mai grabnic, de parcă își propusese să-l aducă la standardele ideale în maximum un an. De altfel, după acel divorț, toate se petrecuseră în viața lui într-un ritm amețitor, însă oarecum și în sensul dorit.
 
Demisia din procuratură ‒ unde oricum se vedea incompatibil cu performanța tocmai fiindcă observase cum respectarea drepturilor omului presupune doar vorbe frumoase ‒ apoi plecarea din România, parcurgerea unor cursuri de specialitate și înființarea unei agenții de detectivi particulari cu drepturi de operare pe întreg cuprinsul Uniunii Europene.
 
O activitate suplimentată de o mai veche pasiune de-a sa căpătată în București, activitate care aici, în Roma, se regăsea cumva în publicarea ocazională a unor articole într-un obscur ziar de investigație. Deocamdată, își spusese el la început cu gândul la o publicație renumită, numai că între timp uitase și ce sperase.
 
Acum, după ce terminase de ani buni cu toate acele zvârcoliri agonizante din București, simțea că-și aparține sieși. Iar ca să-ți aparții sieși, înseamnă să ai un sens. Iar ca să ai un sens, înseamnă să-ți simți rostul.
 
Fie el și unul mărunțel, mai cugetă Leon Damiani după neașteptata întâlnire cu Anastasia Ghica, apoi, odată ajuns acasă, se avântă sub duș ca și când abia descoperise deziluzia în care trăise pe perioada căsniciei...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0410 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.