Feng Shui la serviciu - Richard Webster

Feng Shui la serviciu - Richard Webster
-10%
Preț: 9,90 RON
11,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 144
Format: 13x20

DESCRIERE

Feng Shui la serviciu - Richard Webster 

 
Biroul de acasă

In lumea de astăzi a afacerilor, din ce în ce mai  multi oameni pot lucra de la biroul de acasă, tendinţă  care, în mod sigur, va continua să se dezvolte. Vecinii mei îmi spun că m-am pensionat pe jumătate, deoarece stau acasă şi nu mă mai întâlnesc cu ei atunci când pleacă şi vin de la serviciu.
Există câteva avantaje clare ale lucrului acasă.
 
Spre exemplu, vecinii mei pierd pe drum 45 de minute către serviciu şi tot atâtea spre casă. Această situaţie arată limpede că eu câştig o oră şi jumătate în fiecare zi. Apoi, eu pot să-mi organizez timpul aşa cum vreau, să mă ocup de problemele personale, să am grijă de copii. Pot să lucrez dimineaţa devreme sau târziu în noapte. Şi, dacă aşa doresc, pot să rămân îmbrăcat în halat.
 
Dezavantajul muncii la domiciliu este acela că niciodată nu te poţi detaşa în întregime de ceea ce lucrezi. Şi tot pentru că îmi desfăşor activitatea acasă, oamenii mă sună aici la orice oră din zi sau din noapte. Foarte rar am parte de o cină în timpul căreia să nu fiu deranjat de cel puţin un telefon.
 
Ca să evit acest lucru şi pentru că lucrez într-un domeniu în care nu-mi permit să pierd prea multe apeluri, mi-am luat un robot telefonic. Apoi, şi în weekend-uri petrec prea mult timp lucrând pentru „serviciu", deoarece masa de lucru îmi este foarte la îndemână.
 
Mi s-a întâmplat de nenumărate ori să intru în birou „doar pentru o clipă", ca să verific ceva, şi să-mi dau seama, consternat, că au trecut două ore. Dacă biroul meu s-ar fi aflat la câţiva kilometri depărtare de casă, acest lucru nu s-ar fi întâmplat.
 
Soţia mea şi cu mine ne-am ales actuala locuinţă tocmai pentru că era perfectă şi ca loc pentru desfăşurarea afacerilor. Uşa de la intrare se deschide atât spre livingul familiei, cât şi spre sala mea de aşteptare.
 
Clienţii pot intra pe uşa principală, se pot aşeza şi pot aştepta în această cameră fără să deranjeze familia în vreun fel. Prietenii şi membrii familiei intră prin acelaşi loc, dar urcă scările spre living...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0521 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.