Feng Shui pentru gradina - Richard Webster

Feng Shui pentru gradina - Richard Webster
-10%
Preț: 9,90 RON
11,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 180
Format: 13x20

DESCRIERE

Feng Shui pentru gradina - Richard Webster

 
Feng shui ne poate face grădina mai frumoasă
Majoritatea oamenilor nu au posibilitatea de a avea de la bun început o grădină pe gustul lor. De cele mai multe ori, aceştia sunt nevoiţi sa aducă în timp anumite schimbări proprietăţii pe care tocmai au achiziţionat-o. Este un lucru normal, având în vedere personalităţile diferite ale oamenilor.
 
încercaţi să vă creaţi o părere cât mai obiectivă despre grădina dumneavoastră - acest lucru s-ar putea sa fie dificil, mai ales dacă aţi investit deja timp şi efort pentru amenajare. In cazul din urmă veţi face evaluarea a ceea ce aţi aflat deja.
 
Dacă este nevoie, rugaţi pe altcineva sa arunce o privire critică asupra grădinii împreună cu dumneavoastră, pentru a vă semnala ce i se pare şi ce nu i se pare potrivit în aspectul actual al grădinii.
 
Unele lucruri s-ar putea să fie evidente, în timp ce altele cu mult mai subtile. Când ne-am mutat într-o casă noua, am remarcat imediat un măr bătrân acoperit cu licheni. Era situat în zona bunăstării şi seva vieţii începuse să-l părăsească.
 
La vremea lui, cred că avea un efect pozitiv şi ajuta la îmbunătăţirea câştigurilor ocupanţilor. Acum, mai uşor de crezut era că energia emisă de el devenise negativă, aşa că l-am tăiat.
 
Ştiind dintotdeauna că fiecare copac tăiat trebuie înlocuit, de îndată ce am avut ocazia am plantat în apropierea locului m care se aflase mărul cel bătrân doi peri...
 
CUPRINS:
 
Introducere   
Capitolul 1
Ce este feng shui?
 
Capitolul 2
Uimitoarele pa-kua   
 
Capitolul 3
O grădină nouă                       
 
Capitolul 4
Feng shui ne poate face grădina mai frumoasă   
 
Capitolul 5
Direcţiile busolei în grădină   
 
Capitolul 6
Miresme şi culori    
 
Capitolul 7
Grădina dumneavoastră secretă    
 
Capitolul 8
O grădină feng shui de plante ierboase        
 
Capitolul 9
Plantele de apartament    
 
Concluzii               
 
Anexă
Elementele şi semnele astrale pentru anii 1900-2000
Note
Glosar

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0555 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.