Fericire - George C. Dumitru

Fericire - George C. Dumitru
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-9031-2
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 208
Format: 13x20

DESCRIERE

Fericire - George C. Dumitru

 
... deşi se grăbise cât putuse, ajunsese printre ultimii. Sala era deja plină, şi-a găsit loc doar lângă femeia de la contabilitate, cea cu părul ars de la atâta vopsit. Tăntiţa care le dădea lor fluturaşii de salariu şi pe care erau nevoiţi să o vadă în fiecare lună, vrând-nevrând.
 
Aşa că tot vrând-nevrând s-a aşezat lângă ea, încercând să o deranjeze cât mai puţin, reuşind doar parţial, adică deranjând-o destul de mult, când prostia de sacou şi-a prins o margine de mânerul scaunului ei şi el a trebuit să i-l mişte şi, drept urmare, să o enerveze.
 
Totuşi a fost amabilă, de parcă urma să-i dea fluturaşul de salariu, mai că i-a şi zâmbit într-un fel cochet, cu buzele rujate şi ridurile de tăntiţă la vedere, cu vârfurile părului arse de la vopsitul în exces.
 
Părea îngăduitoare cu neîndemânarea lui, de parcă ar fi ştiut că îl strâng pantofii şi îi distrug unghiile de la picioare, cu tot cu buricele degetelor. S-a înfipt în scaun şi şi-a lovit călcâiele de piciorul de fier, să ia distanţă faţă de vârf. S-ar fi descălţat, dar nu ar fi fost corect faţă de ceilalţi.

Şi-a rotit privirea prin încăpere - erau toţi acolo, aşezaţi ca şi el, cu mâinile puse frumos pe masă, cu coatele la vedere. Unii aveau agende şi creioane, pregătiţi să noteze. Alţii îşi aduseseră laptopurile, să tasteze.
 
Mai erau unii care, ca şi el, nu considerau că merită să ia notiţe, aşa că nu aveau nimic în faţă. Ori se bazau pe memorie (nu el), ori pur şi simplu nu-i interesa atât de mult Discursul.

Şeful Ăl Mic era şi el acolo, la două lungimi de braţ, chiar pe colţul mesei, lângă ecranul mare şi...
 
CUPRINS:
 
Cina de afaceri   
Cercul vicios  
Roblox   
Caritate   
Jocuri de putere   
Blind date    
Investiţii    
Concurenţă    
Fericire    
Consultanţă
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.