Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Fericirea care dureaza - O scurta introducere in constelatii familiale

Fericirea care dureaza - O scurta introducere in constelatii familiale
ISBN: 973-88-581-6-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Ediția: 1
Pagini: 112
Format: 13x20
Categoria: Psihoterapie
25,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

.....''Fericirea care dureaza - O scurta introducere in constelatii familiale''


....cartea ce trebuia scrisa, marea sa revelatie, aceasta ar fi avut o singura pagina si o singura propozitie:

Totul este iubire.

Ar fi avut o singura pagina, o singura propozitie si infinite expresii. Paradoxal, asemenea carte ar fi fost pentru majoritatea dintre noi foarte greu de inteles, probabil imposibil.

A ales sa scrie, constient fiind, totusi, ca, fara experimentare, posibilitatea ideologizarii nu este eliminata, si nici posibilitatea de a intelege gresit sau de a nu intelege nimic. Adesea cuvintele sunt prea putin fata de profunzimea trairii ce se poate experimenta intr-o constelatie.

Cum am putea intelege acest adevar, al iubirii, cand, in aparenta, multe din lucrurile pe care le traim zi de zi ne contrazic atat de dur?

Bert Hellinger a deschis un camp al infinitatii, si a inceput o munca practica de observare si descoperire. O parte din acest camp ne este infatisat in aceasta introducere. O parte ne va fi accesibila cand intelegem cheile. O alta parte va fi misterioasa mereu. Pentru ca asa trebuie sa fie.

Iubirea este guvernata de legi. Necunoasterea si incalcarea lor transforma iubirea in iubire oarba. Bert Hellinger descrie legile iubirii asa cum se manifesta ele in mod concret si arata cum putem face transformarea in inima si in constiinta noastra de la iubirea care ne duce catre moarte la iubirea care ne indreapta catre viata. Am putea spune – de la iubirea inconstienta la iubirea constienta.

Putem cunoaste aceste legi doar prin efectele pe care le declanseaza in viata noastra.

A ales sa scrie pentru ca, intrebat ce inseamna constelatiile familiale, este greu de spus in cateva cuvinte.

A ales sa scrie pentru a descrie metoda fenomenologica si filosofia fenomenologica fara de care constelatiile familiale nu sunt cu adevarat accesibile, fundamente deseori ignorate.

Fericirea care dureaza- ne introduce in campul descoperirilor sale. Ne arata de unde a pornit si unde ne poate duce viitorul. Ne arata iluzia libertatii constiintei personale, consecintele dureroase ale acesteia si, in acelasi timp, singura libertate posibila pentru noi, aceea de a fi in armonie cu constiinta colectiva si cu constiinta spirituala. Dar regasim aici si remediile, felul cum putem fi in armonie. Remedii atat de simple, incat atunci cand le descoperi este socant si cutremurator prin simplitate.

Totul a fost acolo, langa tine, permanent la indemana ta, si totusi nu ai vazut. A vedea, in constelatii, este mai important decat a intelege. A vedea este instrumentul fenomenologiei. A vedea ne da acces la armonie. Si atunci cand suntem in armonie iubirea curge. Atunci cand iubirea curge simtim imediat. Iar sentimentul de recunostinta te inunda coplesitor. Nu mai este nevoie de nici o validare. Acum stii, restul sunt amanunte.

Cartea -''Fericirea care dureaza''- nu este prima carte a lui Bert Hellinger, este o carte destul de noua, aparuta odata ce a inteles ca exista o cale simpla de intrare in lumea esentelor.

E bunul inceput dupa care toate celelalte se aseaza intr-o ordine fireasca. Este bunul inceput care te pregateste pentru celelalte 60 de carti ale sale si pentru receptarea practica a metodei constelatiilor familiale. Este bunul inceput pentru buna continuare.

Bun venit intr-o lume care-ti poate schimba viata!


Autor: Bert Hellinger

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.9545 sec
loader
Caut in catalog...
loader