Fetita cu spatiu in inima - Lara Williamson

Fetita cu spatiu in inima - Lara Williamson
Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 368
Format: 13x20

DESCRIERE

Fetita cu spatiu in inima - Lara Williamson

 
SORA MEA

In acest moment, chiar dacă atmosfera e la fel de rece precum o îngheţată pe băţ la Polul Nord şi Topaz se holbează la mine, sunt încă de părere că s-ar putea înşela. Vedeţi voi, ştiu sigur că Topaz nu l-a plăcut niciodată pe Gavin.
 
Absolut deloc. încă din prima zi în care l-a văzut, a spus că mama nu are nevoie de nimeni altcineva în viaţa ei, nu după ce i-a frânt tata deja inima.
 
— Nu avem nevoie de un înlocuitor al tatei, spunea ea. Nu avem nevoie ca mama să fie din nou tristă, din moment ce ne este foarte bine şi aşa, în trei.
Sinceră să fiu, nici eu nu îmi doream ca mama să fie rănită din nou, dar nu consideram că Gavin era un „înlocuitor al tatei”, pentru că nu seamănă deloc cu tata şi niciodată nu a încercat să-i ia locul.
 
El e doar Gavin şi este la fel de diferit faţă de tata cum sunt grisinele faţă de sticksurile de ciocolată. Şi îmi place faptul că sunt diferiţi. îmi plac grisinele, dar îmi plac şi sticksurile de ciocolată. Şi nu e nimic greşit în asta.

Odată ce am ajuns să-l cunosc mai bine pe Gavin, am ştiut sigur că vreau să-i dau o şansă, pentru că are o inimă MARE - mai mare decât Calea Lactee. Nu-l credeam în stare să frângă inima cuiva. Şi a încercat din răsputeri să se integreze în familia noastră.
 
A încercat chiar să se împrietenească cu Topaz, întrebând-o despre cărţile ei de dragoste (pe care le împrumută din biblioteca mamei). Dar când a încercat, la un moment dat, să discute cu ea despre una dintre cărţi, nu a înţeles exact cine îşi dădea întâlnire cu cine, iar asta a iritat-o la culme pe Topaz, care i-a spus că ar trebui să rămână la stele, pentru că sunt mai puţin complicate.
 
Gavin a râs şi şi-a frecat nasul, dar n-a zis câte miliarde de stele sunt pe cer sau cât de complicate pot fi ele. Aşa e Gavin - are mereu grijă să nu facă pe nimeni să se simtă prost...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0743 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.