Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Fii tu eroul! - Trei cai esentiale pentru depasirea provocarilor la slujba si in viata

Fii tu eroul! - Trei cai esentiale pentru depasirea provocarilor la slujba si in viata
-8%
ISBN: 978-606-588-164-8
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 184
Format: 13x20
Categoria: Auxiliare
20,24 RON
22,00 RON (-8%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Fii tu eroul! - Trei cai esentiale pentru depasirea provocarilor la slujba si in viata''


Fiecare dintre noi are puterea de a-si alege atitudinea. Putem ramane pasivi, transformandu-ne in victime, sau ne putem lua soarta in maini, devenind astfel eroi. Din pacate, mentalitatea de victima este mult prea frecvent intalnita in organizatiile de azi.

Cu siguranta, toti am auzit remarci de genul: "seful meu e un nemernic", "am o slujba fara perspective" si "nu pot schimba nimic". Drept urmare, angajatii devin mai ineficienti, isi pierd creativitatea, incep sa declanseze conflicte interdepartamentale, iar atmosfera de lucru devine toxica. Un scenariu in care suntem victime ingradeste libertatea de actiune, secatuieste de energie, sufoca personalitatea si copleseste cu frustrari.

Dar nimeni nu e predestinat sa devina victima. Adevarul este ca unii oameni se condamna ei insisi. Totul depinde de interpretarea pe care noi o dam realitatii. Ne spunem, in sinea noastra, o poveste despre ceea ce ni se intâmpla. si putem alege ca, de acum inainte, sa ne spunem povesti diferite.

Avem posibilitatea de a nu ne mai privi ca fiind victime neajutorate si de a descoperi, in schimb, cum sa ne asumam responsabilitatea pentru vietile noastre. Oricine poate alege sa devina erou.
Cartea de fata contine o parabola si un ghid cu resurse ce ofera tehnici accesibile de a invinge inertia si a rezista in fata disperarii, pentru toti cei care doresc sa devina mai optimisti, mai eficienti si mai fericiti — atat la slujba, cat si acasa.

„Cititi-o, devorati-o si aplicati-o! Beneficiile vor fi uriase!” (Marshall Goldsmith) NOAH BLUMENTHAL este fondatorul si presedintele companiei Leading Principles Inc., care ofera training pentru manageri, CEO si alte persoane cu functii executive, in scopul de a-i ajuta pe cursanti sa dobandeasca noi perspective si sa devina lideri eroici. In calitate de orator, instructor si consultant de marca, Blumenthal a colaborat cu firme din topul Fortune 500 si Global 500, active in domenii precum: servicii financiare, turism, publicitate, media, produse farmaceutice, bunuri de larg consum, asigurari, produse chimice, produse industriale, energie si servicii profesionale.

Blumenthal a fost nominalizat de revista Leadership Excellence drept unul dintre cei mai importanti experti din domeniul sau, fiind inclus in "Top 100 Minti din Dezvoltarea Personala".

Blumenthal ofera frecvent interviuri in mass-media, inclusiv pentru: The New York Times, CBS News, MSNBC News, Chicago Sun-Times, Inverstors Business Daily si Newsday. Articolele pe care le-a scris au aparut in publicatiile patronate de American Management Association si de Organizational Development Network. Cartile sale sunt menite sa-i ajute pe cititori sa-si dezvolte abilitatile de leadership si responsabilitatea personala.


Autor: Noah Blumenthal

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Auxiliare - Cele mai vândute cărți

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.8220 sec
loader
Caut in catalog...
loader