Foarte apropiat si periculos - Linda Howard

Foarte apropiat si periculos - Linda Howard
-15%
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 385
Format: 13x20
Preț: 24,65 RON
29,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Foarte apropiat si periculos - Linda Howard
... Seth Wingate nu obişnuia să se trezească dimineaţa devreme, dar asta nu a fost o problemă a doua zi, fiindcă oricum nu s-a culcat deloc. Dacă ar fi urmat rutina lui normală, pe la zece şi jumătate - unsprezece noaptea dinainte s-ar fi aflat într-un club exclusivist din Seattle, apoi pe la miezul nopţii s-ar fi mutat în altul. Ar fi pescuit o pipiţă de pe undeva, poate ar fi tras cîteva fumuri, ca să se simtă bine, s-ar fi culcat cu ea pe undeva, dacă îi venea cheful, ar fi băut la greu şi ar fi ajuns acasă înainte de răsăritul soarelui, unde ar fi adormit pe canapea, dacă nu mai era capabil să ajungă în pat.
Toate acestea s-ar fi petrecut, dacă el şi-ar fi urmat rutina normală - dar nu a făcut-o.
în loc să dea iama prin cluburi, a preferat să rămînă acasă. Vestea că avionul se prăbuşise era deja difuzată pe toate canalele de ştiri locale. Caţiva reporteri l-au sunat şi i-au lăsat mesaje. Tamzin a sunat de două ori, a lăsat mesaj de fiecare dată, doar că el nu i-a răspuns la apeluri. Nu voia să vorbească acum cu idioata; nu ştia ce prostie monumentală putea să mai scoată pe gură. Mesajele de pe robotul telefonic erau destul de incriminante: ”Sună-mâ cand ajungi acasă. Cît de curînd poţi să scoţi banii care ni se cuvin? Apropo... mulţumesc. Nu ştiu cum ai reuşit, dar eşti strălucitor!''
Mai mult de atit, ea i-a trimis mesaje şi pe telefonul mobil, fapt care l-a enervat şi mai mult. în cele din urmă el îşi închise ambele telefoane. Va trebui să scape de robotul telefonic şi să-şi cumpere altul; acesta era digital, dar, deşi el putea să şteargă mesajele, nu era sigur că vreun şoarece de calculator de la judiciar nu ar ti putut să scoată de undeva chiar şi mesajele şterse. Mai bine să fii în siguranţă, deeît să regreţi.
Această perspectivă era cu totul nouă pentru el, fiindcă "siguranţă” nu a făcut parte niciodată din vocabularul lui. Cum era şi cazul cuvîntului *’treaz”, doar că pe acesta l-a adăugat în această seară. Simţea nevoia să bea ceva, sau să folosească un drog uşor - orice - dar nu îndrăznea să apeleze la băutură ca să se calmeze.
Dacă autorităţile, oricare ar fi fost acele ’’autorităţi” în cazul acesta, ar fi venit să bată la uşa lui, ca să-i pună cîteva întrebări referitoare la mama lui vitregă şi la prăbuşirea avionului, avea nevoie de mintea limpede...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0579 sec