Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Forma iubirii - Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam?

Forma iubirii - Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam?
-10%
ISBN: 978-973-88592-58
Editura:
Anul publicării: 2009
Ediția: 1
Pagini: 174 pag, dintre care 8 full-color
Format: 13x20
22,50 RON
25,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

''Forma iubirii - Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam?''...

"Studiile făcute de doctorul Emoto asupra apei demonstrează puterea de vindecare a iubirii şi recunoştinţei. Aceste veritabile pietre de temelie ale aprecierii stau la baza bunăstării noastre trupeşti, emoţionale, mentale şi spirituale. Cărţile lui Masaru Emoto reprezintă contribuţii valoroase la construirea unui viitor mai bun pentru lumea în care trăim cu toţii”.-Noelle C. Nelson.


Dr. Emoto a descoperit că apa îngheţată formează cristale care sunt influenţate de gândurile, cuvintele şi emoţiile noastre. Dat fiind că oamenii sunt alcătuiţi în principal din apă, la fel ca şi întreaga planetă, descoperirile sale au semnificaţii extrem de profunde deopotrivă pentru oameni, pentru societatea umană şi pentru mediul ambient.

În cartea 'Forma iubirii', dr. Emoto ne prezintă noi imagini obţinute prin activitatea sa de cercetare şi, pentru prima dată, ne împărtăşeşte concluziile la care a ajuns în urma acestei activităţi. Folosind un stil clar de conversaţie, el interpretează mesajele ascunse ale uluitoarelor sale fotografii şi ne explică în ce fel ne pot ajuta acestea să găsim răspunsuri la marile întrebări ale vieţii: De unde am venit? De ce ne aflăm aici? Unde vom pleca după moarte?

Prin viziunea diferită pe care ne-o oferă asupra comportamentului nostru unii faţă de ceilalţi, precum şi faţă de planeta pe care vieţuim cu toţii, descoperirile doctorului Emoto ne încurajează să ne reorientăm exclusiv către acţiunile pozitive, care ne pot asigura tuturor un viitor mai bun.

Urmare a cărţii "Mesajele ascunse din apă", cartea "Forma iubirii" ne prezintă o investigaţie fascinantă a modului în care se intersectează ştiinţa şi spiritualitatea, precum şi a impactului pe care îl poate avea această intersectare asupra vieţii noastre şi asupra lumii în care trăim.

„Jumătate din Pământul pe care trăim cu toţii este alcătuit din apă. Corpul nostru este alcătuit într-o proporţie de trei sferturi din apă. Apa reprezintă interfaţa dintre sfera cu patru dimensiuni în care ne ducem existenţa fizică şi sfera cu cinci dimensiuni în care trăieşte sufletul nostru. Numeroase studii prezintă efectele subtile pe care le au acţiunile terapeutice ale vindecătorilor spirituali asupra legăturilor hidrogenului şi asupra capacităţii de absorbţie a razelor infraroşii de către apă. Nici unul din aceste studii ştiinţifice nu se poate compara însă cu frumuseţea şi claritatea mesajului oferit de eleganta activitate a doctorului Emoto. Nimeni nu a reuşit vreodată până acum să demonstreze atât de perfect impactul pe care îl produc frumuseţea şi gândurile noastre asupra naturii şi a vieţii”.
C. Norman Shealy, preşedinte fondator al Asociaţiei Americane pentru Medicina Holistică


Cuprins

PREFAŢĂ...... VII

Capitolul 1

FORMELE IUBIRII REVELATE DE APĂ...... 1

Capitolul 2

CINE EŞTI TU?...... 27

Capitolul 3

ÎNCEPUTUL IUBIRII...... 37

Capitolul 4

CĂLĂTORIA APEI...... 61

Capitolul 5

PUTEREA RUGĂCIUNII...... 125

Capitolul 6

ACORDEAZĂ-TE CU VIBRAŢIA IUBIRII...... 139

EPILOG...... 161

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Cărți noi - Stiinta si spiritualitate

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 3.3988 sec
loader
Caut in catalog...
loader