Formarea unui intreg. Prenuptial, volumul 1 - Delia Moretti

Formarea unui intreg. Prenuptial, volumul 1 - Delia Moretti
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-88-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 384
Format: 13x20

DESCRIERE

Formarea unui intreg. Prenuptial, volumul 1 - Delia Moretti

 
... chiar dacă este ciudat, eu chiar sunt îngrijorat.

—    Dacă o loveşte un meteorit sau rabla de lângă ea? încerc să mă relaxez aruncând o glumă pe gustul nebunului de lângă mine.

—    Tu nu eşti normal, dar cred că o ştii deja şi nu mai este nevoie să o mai asculţi cum iese suav din gura mea.

Pătrundem într-o clădire aflată în construcţie şi Morgan începe să vorbească cu un bărbat cu părul cărunt. Discuţia lor este plictisitoare, iar eu nu înţeleg o iotă. Aşa că îmi fac de lucru admirând modul în care construiesc această clădire.
 
Materialele nu sunt de o calitate superioară şi nici modul în care au realizat construcţia. Nu că mă laud. Dar echipa mea nu ar face aşa ceva niciodată. Nu accept abateri de la reguli în felul acesta, căci da, firma pe care o deţine unchiul Geremia este lider în construcţia şi amenajarea caselor şi clădirilor persoanelor importante din oraş şi nu numai.

Chiar dacă iniţial Morgan a spus că avea să dureze doar câteva minute această vizită, ceasul îmi arată că a trecut exact o oră şi zece minute de când suntem aici. Sângele a început să îmi fiarbă în vene de nelinişte. Mă plictisesc de moarte şi mă rog în gând să nu se fi întâmplat nimic în parcare în tot acest timp.

Când în sfârşit ieşim din şantier şi ne îndreptăm spre parcare, constat că rabla a dispărut, dar a lăsat în urma ei câteva cioburi pe asfalt.

—    Nu pot să cred! spun în timp ce îmi măsor din priviri maşina pentru a mă asigura că totul este bine.

Când ochiul meu de perfecţionist se opreşte pe o linie albă lăsată pe caroseria de un negru strălucitor, îmi duc mâna în dreptul inimii. Simt că mi se face rău. Morgan se coboară la acelaşi nivel cu al meu şi spune zâmbitor.

—    Sigur a fost o femeie!

îl omor mai întâi pe el, după care mă ocup şi de ea. Cum poate să fie atât de calm în situaţia de faţă? Dar, până la urmă, maşina este a mea, nu a lui.
Mă ridic şi încep să mă învârt mai ceva ca un titirez.
 
Ar trebui să găsesc o soluţie, dar am în minte o singură soluţie: să-l strâng de gât pe Morgan.

E numai vina ta! arăt cu degetul spre el, cu un ton mai ridicat decât de obicei. Nu ar fi trebuit să te ascult şi să le însoţesc înăuntru...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0469 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.