Francisc al Pasarilor. Clara si soarele. Secretul din Assisi - Daniel Meurois

Francisc al Pasarilor. Clara si soarele. Secretul din Assisi - Daniel Meurois
Preț: 68,25 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 240
Format: 15x22

DESCRIERE

Francisc al Pasarilor. Clara si soarele. Secretul din Assisi - Daniel Meurois

 

Aceasta carte nu este inca o poveste printre multele consacrate lui Francisc din Assisi. Este cu totul altceva. Este o scufundare in sufletul sau si in inima misterului care l-a hranit.

Toti credem, mai mult sau mai putin, ca ne este cunoscuta traiectoria orbitoare a acestui om care, dupa o mie doua sute de ani, a vrut sa regaseasca simplitatea si blandetea lui Christos. Credem ca stim… dar ignoram totusi esentialul: secretul pe care l-a purtat in el si care, daca ar fi fost dezvaluit, ar fi putut sa schimbe fata Occidentului.

Daniel Meurois ne invita sa descoperim acest secret si sa plonjam impreuna cu el in Memoria timpului. Prin ochii lui Francisc si ai Clarei din Assisi, sora sa de suflet, ne poarta din Italia medievala catre Egipt si cavalerii Templieri, acolo unde islamul si crestinismul vorbesc despre aceeasi gradina interioara, cea a compasiunii si dragostei pentru tot ceea ce este.

Gratie abordarii sale diferite, indraznete si emotionante, a veritabilului itinerariu al lui “Poveretto”, Daniel Meurois ne readuce inca o data la sursa originara a gandirii christice, la esenta sa revolutionara, la faptele istorice si la misterele sale care au fost ascunse cu grija.

Dar, dincolo de toate acestea, invatatura oferita de Francisc al Pasarilor ne va atinge pe toti prin moderintatea mesajului sau, acela al cautarii unei necesare si posibile uniuni intre Spirit si Trup. Raspunzand nevoii noastre de adevar, ea restituie cu justete, libertate si tandrete ceea ce a fost relatia incontestabilului cuplu solar format de Francisc si Clara din Assisi.

O marturie care abordeaza intrebarile noastre de astazi, o carte care indrazneste sa spuna, o privire care strapunge viata… reamintindu-ne totodata frumusetea ei.

Daniel Meurois, autor a 40 de carti, dintre care numeroase bestseller-uri, este scriitorul francofon cel mai citit din 1980 incoace in domeniul cautarii spirituale in afara dogmei. Cele 160 de traduceri repartizate in 17 limbi il inscriu ca pionier al Noii Constiinte, un martor care exploreaza cu curaj universul spiritului.

Daniel Meurois traieste aproape de Quebec, unde continua fara oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literara unica, seminarii si conferinte...

 

CUPRINS:

 

Prefaţa editorului... 7

Povestea unei invitaţii... 9
A fost odată... nu cu mult timp în urmă... 13
Capitolul I - Primele amintiri... 15
Capitolul II - Chemările... 35
Capitolul III - O fereastră în suflet... 53
Capitolul IV - Prin poarta morţilor... 65
Capitolul V - Revelaţia păsărilor... 81
Capitolul VI - Revelaţia de la Damietta... 99
Capitolul VII - Deziluzionările... 129
Capitolul VIII - Manuscrisele de la Sfântul Damian... 149
Capitolul IX- Sângele şi untdelemnul... 163
Capitolul X - Floarea de ciulin... 183
Capitolul XI - Ultimul cântec de laudă... 193
Capitolul XII - Numele Iubirii... 209

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0509 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.