Francmasoneria asa cum a fost - Viorel Danacu

Francmasoneria asa cum a fost - Viorel Danacu
-5%
Preț: 95,00 RON
100,00 RON (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 520
Format: 17x24
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Francmasoneria asa cum a fost - Viorel Danacu

 
MASONERIA, SERVICIILE DE SECURITATE, MAFIA ŞI IMPLICAŢIILE LOR

SINTEZA STUDIULUI PARŢIAL AL PROBLEMEI „OCULTA". OPRIMAREA FRANCMASONERIEI DE CĂTRE SECURITATEA
Regimului Comunist

Francmasoneria română a traversat 45 de ani de noapte roşie, 45 de ani de sârmă ghimpată, francmasonii fiind arestaţi, mulţi fiind exterminaţi în lagărele de concentrare din Zarea Aiudului, Cheile Bicazului s. a.

Familiile distruse, averile confiscate, Templele arse şi distruse, arhivele masonice confiscate, teroarea în rândul membrilor familiei, a tuturor oamenilor, sunt câteva din clipele petrecute la Templul Masonic din str. Radu de la Afumaţi nr. 12 împreună cu Fr:. Nicu Filip, Primul Mare Maestru ales după 1989, al Masoneriei Române, el fusese deţinut, arestat 7 ani în Zarea Aiudului, pentru că a fost francmason.

Impreună cu el au fost arestaţi foarte mulţi francmasoni, dar au supravieţuit câţiva, el a făcut box la viaţa lui şi a avut o rezistenţă fizică teribilă, dar cu toate acestea, la un moment dat, cântărea sub 40 de kg, fiind scos din celulă pe un preş, era aproape mort, l-au torturat zdrobindu-i cu călcâiul cizmei călăului maghiar, degetele de la amândouă mâinile, având 9 fracturi de falange, chinuindu-l să spună despre francmasonerie.

Au fost cumplite condiţiile din temniţă, le dădea un turtoi de mămăligă, tura următoare apă, iar apoi tura următoare, iar un turtoi de mămăligă. Cineva deschidea vizeta şi o mână întindea turtoiul. iar apoi vizeta se închidea, aşa a adunat 7 ani. întuneric in celulă, umed şi foarte frig.

Au îndurat chinuri cumplite, inimaginabile, misa povestit Nicu Filip, nici nu pot fi descrise şi scrise, chiar spunea că acestea le iartă, dar nu le poate uita şi nu trebuie spuse generaţiilor viitoare pentru a le înspăimânta, ajunge că am suferit noi. să nu mai sufere nimeni după noi.

In tot acest timp, nevestele fraţilor s-au ajutat finire ele foarte mult, pentru a-şi creşte copii şi ele erau supravegheate şi fără drept de a fi angajate, de a avea serviciu, prin faptul că erau soţii di francmasoni arestaţi.

Copiii au fost lipsiţi de multe drepturi, mulţi au murit, alţii au fugit peste hotare cum au reuşit, iar alţii au muncit zi şi noapte pentru a supravieţui.
Multe scene am de povestit de la Nicu Filtp. probabil cândv a voi scrie mai multe rânduri numai despre el şi chinurile la care a fost supus - de către aparatul represiv de Securitate al Regimului Comunist...
 
CUPRINS:
 
PREFAŢĂ    

CAPITOLUL 1
CERCETĂRI ŞI REFLECŢII MASONICE PERSONALE   
1. 1. SIMBOLISMUL LUMINII MASONICE  
1. 2. REPERE MASONICE PRIMORDIALE
ŞI CONTEMPORANE    
1. 3. DIN CULISELE CAVALERILOR TEUTONI 
1. 4. STUDII MASONICE UNIVERSALE    

CAPITOLUL 2
STUDII ŞI CERCETĂRI PRIVIND VIAŢA MASONICĂ ROMÂNEASCĂ DE LA ÎNCEPUTURILE SALE    
2. 1. EVOLUŢIA ISTORICĂ A FRANCMASONERIEI UNIVERSALE   
2. 2. UNELE EVENIMENTE MASONICE DE ACTUALITATE ŞI ALTELE ISTORICE
 2. 3. CÂTEVA DATE INEDITE DIN ISTORIA MASONERIEI ROMÂNE
 
............
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0555 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.