Frații Davenport. O pasiune pentru el, volumul 1 - Paula Stoianovici

Frații Davenport. O pasiune pentru el, volumul 1 - Paula Stoianovici
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-41-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 368
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Frații Davenport. O pasiune pentru el, volumul 1 - Paula Stoianovici

 
... stau şi mă întreb de ce stau pe veranda bunicii şi mă gândesc la trecut, în loc să fiu în echipamentul de alergare, luând la pas parcul din apropiere? însă, din păcate, am şi răspunsul la această întrebare.
 
Aseară, am început să trimit cereri de înscriere la facultate şi acum mă gândeam cât de bine ar fi dacă şi mama ar fi aici. Dar ea nu este, şi nici tata.

Şi-au separat vieţile acum doi ani şi de atunci nimic nu mai este în regulă în viaţa mea. Plecarea mamei, care a venit parcă căzută din cer, m-a afectat. încă o face, într-o anumită măsură, dar timpul şi-a spus cuvântul şi încerc, cum pot mai bine, să rezist.
 
Care o fi fost motivul, nu ştiu. Nimeni nu ştie. Ne-am trezit că îşi face bagajele şi pleacă din Cleveland, sub pretextul că se duce la o prietenă din San Francisco. Doar că, a uitat să se mai întoarcă acasă, la soţ şi fiică.
 
Parcă nici nu am fi existat în viaţa ei. S-a decis acum doi ani să vină, doar pentru o săptămână, şi apoi a plecat iar. De atunci nu mai ştim foarte multe despre ea, ce face sau de ce a plecat.
 
Faptele ei au adus şi consecinţe în viaţa mea şi a tatei; datorii neplătite, restanţe la ipotecă, taxe pe care tata nu le putea suporta din cauză că Fiscul pusese sechestru pe toate conturile bancare.
 
Aşa că, a vândut casa în care stăteam şi ne-am mutat într-un apartament mai mic; însă nici acolo nu am dus-o prea grozav, aşa că am ajuns să ne mutăm la bunica, mama mamei - chiar dacă tata nu prea voia. însă când eşti la limită, accepţi orice.
 
Limita tatei a atins apogeul când a venit mama acasă, pentru a doua oară, şi l-a tratat cu o răceală pe care nu o văzusem la ea vreodată. Mi-am văzut mama plecând din nou şi eram convinsă că un divorţ va avea loc în curând, însă nu a venit.
 
In schimb a venit o decizie a tatei, una care m-a distrus şi mai mult decât eram deja. M-a lăsat în grija bunicii şi a luat calea New York-ului, oraşul lui natal. Iar eu am rămas în urmă, plângând nopţile şi încercând să nu fac o prostie care putea să-mi aducă necazuri.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.