Fratii nostrii necuvantatori - Oare animalele au si ele suflet?

Fratii nostrii necuvantatori - Oare animalele au si ele suflet?
-10%
Preț: 13,50 RON
15,00 RON (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006
Format: 17x24
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

...''Fratii nostrii necuvantatori - Oare animalele au si ele suflet?''


... autorii au abordat chestiunea într-o manieră mai puţin comună. Cu ajutorul unei metode particulare de lucru, pe parcursul a luni întregi, ei au avut posibilitatea de a intra în strâns contact cu forţele conducătoare ale universului animal, cu suflete grup, deve şi cu înseşi animalele.
Clarificarea nouă pe care o aduc astfel asupra inteligenţei animale face ca această carte – un best-seller tradus deja în mai multe limbi – să fie, fără îndoială, un document unic.
Prin urmare, din experienţa lor rezultă această povestire tulburătoare care, sub forma unei învăţături vii, ne furnizează o mie şi una de informaţii cu o privire la o lume pe care practic o ignorăm.
Este itinerariul unui câine ca mulţi alţii – Tomy – care serveşte ca fir conducător în această mărturie ce generează o altă sete de înţelegere, de uimire şi mai ales de iubire.

Faţă de absurdităţile actuale ce duc la exploatarea şi decimarea lumii animale din inconştienţă şi pentru un profit pe termen scurt, această carte constituie un apel sfâşietor la bun simţ şi la respect.

Oare animalele au suflet? Fiecare şi-a pus la un moment dat această întrebare, fără însă să putem da un răspuns satisfăcător.

De fapt, în clipa în care abordăm acest subiect, primim, în general, simple păreri sau confirmarea unei convingeri, dar nimic mai mult.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0618 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.