Freddie Mercury. O biografie intimă, scrisă de omul care l-a cunoscut cel mai bine

Freddie Mercury. O biografie intimă, scrisă de omul care l-a cunoscut cel mai bine
Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 368
Format: 13x20
Categoria: Biografii

DESCRIERE

Freddie Mercury. O biografie intimă, scrisă de omul care l-a cunoscut cel mai bine - Peter Freestone

 
...în prima zi am fost la o repetiţie. M-a luat cu maşina unul dintre angajaţii trupei, iar apoi Paul Prenter m-a întâmpinat şi m-a condus într-unul dintre studiourile audio de la Shepperton Film Studios, unde repetau Queen. Era unul dintre puţinele locuri suficient de încăpătoare pentru a-şi desfăşura tot arsenalul. Am fost uluit.
 
Nefiind un fan înfocat al trupei, nu cunoşteam munca extremă pe care o presupunea pregătirea concertelor lor. Băieţii încă nu sosiseră, dar era fabulos şi doar să vezi numărul uimitor de instrumente şi de lumini amplasate pe scena de repetiţii.
 
Tehnicienii se jucau cu luminile tip „cuptor de pizza”, iar rezultatele erau pur şi simplu uluitoare. Denumirea vine de la culorile roşu, verde şi portocaliu, care aminteau, cred, de culorile drapelului unei ţări mediteraneene.
 
Cum scena era inundată, practic, doar de aceste culori, era destul de lesne să-ţi imaginezi că te afli în faţa unui cuptor. Paul m-a condus către dulapurile uriaşe, pe roţi, în care se găseau costumele, spunându-mi să-mi bag nasul în ele şi să încerc să le organizez, urmând ca, imediat ce sosea trupa la repetiţii, să ne facă cunoştinţă.

Trebuie să ştiţi că, în momentul în care am deschis dulapurile, înăuntrul lor era un talmeş-balmeş de haine originale Zandra Rhodes, înghesuite acolo de-a valma la finalul ultimului turneu al trupei.
 
Printre haine erau amestecate şi tot felul de truse de machiaj, un demachiant special marca Rene Guinot, un fond de ten roz, vâscos, pe care îl folosea doar Freddie, tampoane din bumbac pentru demachiat, fixativ, în fine, cam ce găseşti de obicei în bagajele domnilor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Biografii

Created in 0.0546 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.