Frustrarile unei femei grase - Sorin Oprea

Frustrarile unei femei grase - Sorin Oprea
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-029-412-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 290
Format: 13x20

DESCRIERE

Frustrarile unei femei grase - Sorin Oprea

 
... n-aş fi crezut vreodată că mă voi trezi atât de dezamăgită. Am avut de multe ori momente grele, dar cum au fost cele de aseară, niciodată. Nu ştiam că umilinţa doare atât de tare şi, chiar dacă eram convinsă că sunt obişnuită cu răutăţile celor din jur, era clar că mă înşelam.
 
Am bocit toată noaptea, după ce m-am întors de la petrecerea aia idioată. Somnul a venit târziu, spre dimineaţă. Eram cu gândul la needucaţii ăia doi de la IT, care mi-au făcut seara un chin. Au râs de mine în faţa tuturor.
 
Cred că alcoolul le luase minţile, dar ce mai contează, mi-au făcut rău şi gata. Dacă ar fi fost doar colegii de serviciu, mai era cum era, dar la masă se aflau şi partenerii din străinătate.
 
Mă simţisem bine la început. Atmosferă super, băusem ceva, toată lumea era fericită. Asta, până când a început o melodie lentă. Eu nu dansam. Cu ochii în telefon, mă prefăceam interesată de postările de pe Face.
 
Atunci i-am auzit pe cei doi neisprăviţi hăhăind în gura mare: „Hai, mă, să invităm balena la dans, că a rămas singură în acvariu! Nu vrei, Moby Dick, să te scoatem la ape adânci?”
 
Toţi au izbucnit în râs, amuzându-se teribil. Eram terminată, pentru că nu mi se mai întâmplase niciodată să fiu jignită aşa de rău. Ca să salvez aparenţele, am încercat să zâmbesc. Degeaba. În momentul acela, mi s-a pus un nod în gât şi abia mi-am stăpânit lacrimile să nu o ia la vale pe obraji.
 
De ce acest chin? DE CE? Pentru că sunt o femeie grasă! Am 1, 73 şi 103 kilograme! Mă simt terorizată de asta şi nu mai e nevoie ca şi alţii să-şi bată joc de mine. M-am ridicat dintr-odată, hotărâtă să ripostez.
 
Nervoasă, plină de frustrare, chiar dacă sunt o fiinţă paşnică şi educată, atunci le-aş fi dat cu ceva în cap. Neisprăviţii au observat starea mea şi au venit, legănându-se, să mă îmbuneze. Erau atât de aproape, încât le simţeam mirosul de alcool amestecat cu tutun...

REVIEW-URI

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5

SUPERB!

Cartea este minunată! Am citit-o cu sufletul la gură. Eu sunt acum personajul principal
Created in 0.0533 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.