Fundamentele managementului organizatiei. Editia a III-a (Eugen Burdus)

Fundamentele managementului organizatiei. Editia a III-a (Eugen Burdus)
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2017
Pagini: 391

DESCRIERE

Fundamentele managementului organizatiei. Editia a III-a (Eugen Burdus)

 
Eugen Burdus este profesor universitar doctor, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, unde preda cursuri la disciplinele: Fundamentele managementului organizatiei, Metodologii manageriale si Management comparat international. O activitate practica de manager a desfasurat in functiile de prodecan al Facultatii de Management si de prorector al Academiei de Studii Economice Bucuresti.

A predat, pentru o perioada de patru ani, la Universitatea din Oran – Algeria, cursuri in domeniul managementului organzatiei si a avut mai multe contacte cu universitati din Franta, Germania si Canada. A elaborat cercetari pe baza de contract si a desfasurat o activitate de consultanta, pe probleme de management, in cadrul mai multor intreprinderi romanesti. A participat la numeroase manifestari stiintifice interne si internationale si a publicat, singur sau in colaborare, mai multe lucrari stiintifice in domeniul managementului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Economie-Statistica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0535 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.