Furie, volumul 2 al seriei Crave - Tracy Wolff

Furie, volumul 2 al seriei Crave - Tracy Wolff
Preț: 76,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069519264
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 784
Format: 13x20

DESCRIERE

Furie, volumul 2 al seriei Crave - Tracy Wolff

 
... nu e prima dată când observ fenomenul – din nou, eu chiar mă văd cu Jaxon Vega –, dar este prima dată când se întâmplă, iar iubitul meu nu este prin preajmă. E mai mult decât ciudat! Domnul Badar mă privește de parcă mi-a mai crescut încă un cap, apoi întreabă:
 
— Nu știi? Faptul că pare puțin disperat, iar vocea lui a căpătat un ton neîncrezător face ca anxietatea mea să se intensifice. Mai ales de vreme ce îmi amintește de expresia lui Mekhi, când s-a întins după telefon cu câteva minute în urmă. E aceeași expresie pe care o văd și pe fața lui Cam, aflat în fața unuia dintre laboratoarele de chimie. Și pe a lui Gwen. Și pe a lui Flint.
 
— Grace! mă strigă Flint, țâșnind din clasă ca să poată merge pe lângă mine și domnul Badar. Cerule, Grace! Te-ai întors!
 
— Nu acum, domnule Montgomery! izbucnește profesorul, ai cărui dinți scot un clănțănit la fiecare cuvânt. Așadar, cu siguranță e vârcolac, cel puțin judecând după dimensiunea acelui canin pe care îl văd ițindu-i-se de sub buză.
 
Totuși, presupun că ar fi trebuit să îmi dau seama după materia pe care o predă – cine e mai interesat de astronomia lunii decât o creatură căreia îi place să urle ocazional la ea? Pentru prima dată, mă întreb dacă în dimineața asta s-a întâmplat ceva de care eu nu știu.
 
Oare Jaxon și Cole, vârcolacul alfa, s-au luat iar la harță? Sau Jaxon și un alt vârcolac de data asta – poate Quinn sau Marc? Nu prea pare posibil, de vreme ce toată lumea ne-a acordat o grămadă de intimitate în ultima vreme, dar de ce altceva ar fi un profesor vârcolac pe care nu l-am mai întâlnit niciodată atât de panicat și de încăpățânat în hotărârea lui de a mă duce la unchiul meu?

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0455 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.