Furtuna, volumul 2 - John DaSelva

Furtuna, volumul 2 - John DaSelva
ISBN: 978-606-9017-09-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 432
Format: 13x20
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Furtuna, volumul 2 - John DaSelva

 
...închise uşa, îşi puse cartela în buzunar, o ciupi pe Cat de fund, o trase lângă el şi trecură râzând pe lângă doi asiatici spilcuiţi, care mergeau pe culoarul căptuşit, de parcă pluteau, Merseră înlănţuiţi pe mai multe coridoare.
 
Intr-un târziu, intrară într-un hol pătrat şi luxos, unde luminile erau difuze, într-un costum de papiţoi, gras, cu ochii albaştri şi cravată, lipit de Cat ca lentila de contact de ochi, Storm se opri în faţa paznicilor.

Erau două huidume ce păreau neterminate, fiecare de vreo 130 de kilograme şi în jur de 2 metri înălţime. Storm
o sărută lung pe Cat, în timp ce aceasta se lipi de el undu-indu-se ca un şarpe, spre amuzamentul paznicilor cu formă de deal.
 
Storm vântură legitimaţia şi paznicul din dreapta i-o smulse urgent, ca limba unui cameleon care pescuieşte o biată muscă. O introduse într-un aparat portabil de mărimea unui telefon, se holbă la display, afişă o faţă nedumerită de bolovan, scoase un grohăit care însemna încuviinţare, înapoie cartela şi împinse uşa din spatele lui, fără să-şi schimbe moaca nedumerită de bolovan rotunjit de ape.

Celălalt „deal” plimbă un aparat de-a lungul corpurilor, insistă un pic mai mult la Cat, apoi, satisfăcut, îşi reluă poziţia. Ca-ntr-un film cu încetinitorul, Storm şi Cat pătrunseră în holul capitonat şi plin de lumini difuze, care făceau atmosfera ireală.
 
Uşa se închise în urma lor, fără zgomot. Pistolul |de plastic, un minuscul Glock aflat în chiloţii lui Storm, nu fusese detectat. De altfel, pentru asta era făcut. Continuară să meargă înlănţuiţi, fiindcă holul era burduşit de camere TV.
 
Lung de cel puţin cincizeci de metri şi lat de cinci, holul era  ticsit cu tablouri scumpe, oglinzi ce păreau de Murano şi ici-colo câte o canapea îngustă, fără vreun rost anume. Chiar se trântiră pe una dintre canapele şi se sărutară îndelung...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0594 sec