Gandeste ca un milionar. Foloseste-ti mintea pentru a reusi

Gandeste ca un milionar. Foloseste-ti mintea pentru a reusi
-12%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 245
Format: 13x20
Preț: 34,32 RON
39,00 RON (-12%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Gandeste ca un milionar. Foloseste-ti mintea pentru a reusi - Jim Stovall

 
... cartea reprezinta o combinatie unica de sfaturi simple, din viata de zi cu zi, care ne inspira si ne ajuta sa gandim mai eficient si sa evoluam, atat pe plan personal, cat si profesional.
 
Subiectele alese, desi abordate de autor in editorialele pe care le-a scris in mai bine de un deceniu, sunt de o surprinzatoare actualitate, demonstrandu-ne ca simplitatea si respectarea valorilor sunt si vor fi mereu caracteristicile unei mentalitati de invingator. 
 

Din carte:

 

Libertatea de a alege

 

... in prezent suntem de-a dreptul inundaţi cu discursuri referitoare la drepturile pe care le avem. Auzim vorbindu-se peste tot despre drepturile civile, despre egalitatea în drepturi, despre drepturile femeilor, despre drepturile minorităţilor şi despre multe alte principii merituoase.
 
Dacă este însă să tragem linie, tu şi cu mine avem un singur drept pe această lume, şi anume dreptul de a alege.
 
Nu putem alege întotdeauna ceea ce ni se întâmplă, dar putem alege mereu modul în care vom reacţiona. Te afli acolo unde te afli ca urmare a alegerilor pe care le-ai făcut în trecut.
 
Cu alte cuvinte, toate alegerile pe care le-ai făcut în viaţă, adunate laolaltă, te-au adus în acest loc, în acest moment, în care ţii în mână cartea de faţă.
 
In timpul conferinţelor pe care le ţin în întreaga lume, în momentul în care le spun participanţilor că au viaţa pe care o au, atât pe plan personal, cât şi profesional, fiindcă practic acolo au ales să se afle, cei mai mulţi nu se simt confortabil.
 
Ne-am transformat, încet-încet, în indivizi cărora le place să dea vina pe alţii pentru tot ceea ce ni se întâmplă.
 
Aşadar, în clipa în care le spun că se află acolo unde sunt fiindcă aşa au ales, aud replici precum: „Ştiu că viaţa mea e un haos, dar dacă ai cunoaşte-o pe soţia mea, ţi-ai da seama de ce arăt aşa.“ Sau: „Şeful meu e un idiot“, „E prea cald afară“, „Impozitele sunt prea mari“, „Sunt copilul mijlociu al familiei“ sau orice altă scuză care să le justifice mediocritatea sau viaţa pe care o au.
 
Abia atunci când vom accepta faptul că suntem ceea ce suntem ca urmare a...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte                
Introducere      
           
I    Inţelepciune pentru spirit        
II   Atenţia acordată relaţiilor câştigătoare
III  Afaceri şi finanţe     
IV Succesul în acţiune

 

 

 

 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0581 sec