Gandeste maret, actioneaza prudent - Jason Jennings

Gandeste maret, actioneaza prudent - Jason Jennings
-10%
Preț: 43,20 RON
48,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-913-296-8
Anul publicării: 2020
Pagini: 384
Format: 17X24

DESCRIERE

Gandeste maret, actioneaza prudent - Jason Jennings

 
... oamenii care conduc acele companiile americane care reuşesc cel mai bine să-şi crească constant veniturile nu sunt celebrităţi si nu caută faima. De fapt, e mai degrabă ca atunci când îti auzi pentru prima oară vocea înregistrată si îti sună foarte ciudat; la fel si cei mai multi dintre acesti oameni găsesc că e bizar să-si vadă numele în presa scrisă.

Până la momentul în care am făcut lista finală de companii si le-am ales, din 72 000 de candidate, pe cele nouă cu cele mai profitabile si consistente afaceri pe care le-am studiat si despre care am scris, eram convinsi că fiecare companie si fiecare director general ar fi pe bună dreptate mândri să se afle printre cei selectati si bucurosi să colaboreze cu noi.
 
În schimb, după cum puteti citi mai detaliat în sectiunea de cercetare, să pătrunzi în interiorul acestor companii este ca atunci când vrei să scoti un dinte... doar că mai rău.
 
Fiind în mod constant asediat de directori generali si oameni de PR care mă întreabă: „Cum poate compania mea să se regăsească într-una dintre cărtile tale?”, m-am scărpinat în cap si m-am întrebat de ce companii cu realizări atât de mari nu ar dori ca performantele lor să fie cunoscute.

Până la urmă, pe măsură ce am petrecut mai mult timp cu liderii acestor remarcabile companii si am ajuns să-i cu-noastem, răspunsul a devenit foarte limpede.
 
Fără îndoială o parte din retinerea lor de a se deschide către noi, împreună cu companiile pe care le conduc, provenea din dorinta de a nu-si dezvălui secretele, dar nu acesta a fost principalul motiv pentru care nu doreau să se întâlnească cu noi. Niciunul dintre liderii acestor companii nu are vreun interes să fie portretizat ca un CEO celebru. Gândul în sine le repugnă.

Nu veti găsi în aceste companii care-si cresc veniturile în mod constant nici măcar un singur lider alunecos, plin de el, cu bravură de om care stie să se vândă. În fapt, veti găsi exact tipologia opusă: oameni foarte modesti care conduc si au în grijă companii la fel de pline de modestie...
 
CUPRINS:
 
REFAŢĂ LA EDIŢIA BROŞATĂ INTRODUCERE: Sfântul Graal al creşterii
SECŢIUNEA I: Gândeşte măreţ
SECŢIUNEA II: Pietrele de temelie
1.    Cu picioarele pe pământ
2.    Cu mânecile suflecate
Institutul SAS
3.    Fă planuri pe termen scurt şi priveşte orizontul
pe termen lung   
Sonic Drive-In
4.    Renunţă    
Cabela's
5.    Fă-i pe toţi să gândească şi să acţioneze ca proprietarul
Koch Industries
6.    Inventează noi afaceri    
Dot Foods
7.    Crearea soluţiilor câştig-câştig    
Medline Industries
8.    Joacă după regulile tale   
PETCO Animal Supplies
9.    Construieşte comunităţi 
Strayer Education
10.    Cum să creşti viitori lideri
O'Railly Automotive
 
............
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0464 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.