Gândirea pozitivă în povești - Volum bilingv Roman - German

Gândirea pozitivă în povești - Volum bilingv Roman - German
Preț: 40,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789737148353
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 64
Format: 21x28
Categoria: Povesti bilingve

DESCRIERE

Gândirea pozitivă în povești - Volum bilingv Roman - German - Szeghy Karolina

 
Corpul tău merită alimente sănătoase!
 
Răzvan stătea printre ceilalţi copii în rândul din faţa bufetului de la şcoală. îi era foame. Seara trecută a convis-o pe mama lui să nu-i împacheteze gustare pentru dimineaţă, ci mai bine să-i dea voie să cumpere ceva de la bufet.
 
La început mama ezită, deoarece ea prepara gustări delicioase şi sănătoase de fiecare dată, însă până la urmă îi dădu voie lui Răzvan să-şi ia gustarea de la bufet, cu condiţia să mănânce un sandvici.
 
Răzvan plănui să-şi ia un sandvici cu salam, deoarece acesta era preferatul lui, dar cum se apropia tot mai mult de vitrina bufetului devenea tot mai nehotărât. Vedea multe feluri de ciocolată şi chipsuri. Până când să ajungă la doamna vânzătoare a şi uitat de planul lui şi de-abia aşteptă să simtă gustul de ciocolată în gură. Băiatul ceru o tabletă de ciocolată cu căpşuni şi o pungă de chipsuri.
 
Deschise pe loc punga de chipsuri şi, în câteva minute, punga goală era deja în coşul de gunoi. Băiatul nu făcu pauză şi desfăcu şi tableta de ciocolată.
 
Era aşa de gustoasă cum îşi imagină. A mâncat destul de mult din ea, iar ora următoare simţi o durere în jurul stomacului.
„Poate că nu a fost cea mai bună idee. Trebuia totuşi să mănânc un sandvici”, se gândea în timp ce burtica îl durea din ce în ce mai tare.
 
Doamna învăţătoare îl văzu pe băiat că e palid şi îl rugă pe domnul de gardă să-l scoată la aer curat. Răzvan stătu în curte o jumătate de oră şi deja se simţea mai bine.
 
Regretă foarte mult că nu şi-a luat un sandvici şi se ruşină de lăcomia lui. A promis că nu va mai fi lacom şi că va mânca doar mâncare sănătoasă. Desigur, mâncă ciocolată şi după aceea, însă nu în loc de mâncare, ci după mâncare, dar nu mânca o tabletă întreagă deodată, ci numai o bucăţică sau două pe zi.
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0464 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.