Ganduri pentru fiecare zi 2020

Ganduri pentru fiecare zi 2020
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-8184-12-1
Anul publicării: 2019
Pagini: 220
Format: 11x18

DESCRIERE

Ganduri pentru fiecare zi 2020 - Omraam Mikhael Aivanhov

 
Adevărata morală, adevărata religie este conţinută în acest precept al lui Iisus: „Fiţi, dar, voi desăvârşiţi, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este.” Dar distanţa de la om la Dumnezeu este atât de mare încât ne întrebăm pentru ce Iisus ne-a dat acest ideal ce ne depăşeşte imaginaţia: să fim desăvârşiţi ca Dumnezeu însuşi!
 
Ei bine, el ştia ce făcea... pentru că în planul material este bine să te mulţumeşti cu unele lucruri mărunte, să fii recunoscător şi să mulţumeşti pentru fiecare dintre ele. Dar în planul spiritual, nu trebuie să fii niciodată satisfăcut, trebuie să fii ambiţios, nesătul, să tinzi spre idealul cel mai înalt, cel mai inaccesibil: perfecţiunea.
 
Toţi trebuie să cerem bunurile celeste. Da, să le cerem sută la sută... pentru a obţine cel puţin unu la sută! Ceea ce trebuie să cereţi este lumina, ca totul să devină lumină în gândurile voastre, în sentimentele voastre, în faptele voastre, în corpul vostru fizic. Lumina: acest cuvânt condensează, rezumă toate bunurile pe care ni le putem închipui, tot ce este mai pur, mai puternic, mai frumos, mai sublim... Dumnezeu însuşi.
 
Anticii, pentru care centrul universului era pământul şi nu soarele, nu se înşelau prea mult: pentru oameni, pământul, planeta lor este cea mai importantă, ea este cu adevărat universul lor, iar centrul ei este centrul acestui univers. Dintr-un anumit punct de vedere, se poate spune că sistemul geocentric al lui Ptolemeu este la fel de adevărat ca sistemul heliocentric al lui Copemic! Fiindcă oamenii nu primesc în mod direct energia solară. Pământul o primeşte şi le-o transmite.
 
 
De altfel, ei se dezvoltă şi evoluează după ritmul pământului. Ei nu pot evolua mai repede decât planeta: destinul colectiv al omenirii este supus evoluţiei pământului. Numai anumite fiinţe foarte avansate se pot detaşa de ansamblu, evoluând mai repede.
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0447 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.