Ganduri pentru fiecare zi 2021 - Omraam Mikhael Aivanhov

Ganduri pentru fiecare zi 2021 - Omraam Mikhael Aivanhov
-10%
Preț: 28,35 RON
31,50 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-8184-15-2
Anul publicării: 2020
Pagini: 400
Format: 11X16

DESCRIERE

Ganduri pentru fiecare zi 2021 - Omraam Mikhael Aivanhov

 
1 MAI
Cel mai înalt ideal este să luaţi ca model soarele: viaţa sa, căldura sa, lumina sa. Dacă modelul vostru, este un om de ştiinţă, un scriitor, un filozof sau chiar un erou sau un sfânt, veţi fi, fără îndoială, influenţat de calităţile şi virtuţile lui, dar vă va lipsi întotdeauna ceva. Chiar dacă îi luaţi ca model pe cei mai mari Maeştri ai umanităţii, nici cu ei nu veţi avea imaginea adevăratei perfecţiuni.
Imaginea perfecţiunii este soarele; şi dacă îl veţi lua ca model, în dorinţa de a lumina, încălzi şi de a înnobila creaturile, vă veţi transforma. Chiar dacă nu veţi obţine niciodată acea lumină, acea căldură şi acea viaţă de la soare, numai dorinţa de a le dobândi vă va proiecta în regiunile celeste unde veţi face cu adevărat minuni. Această dorinţă de a lumina, de a încălzi, de a însufleţi vă va face pe voi înşivă mai luminoşi, mai calzi, mai vii.
 
2 MAI
Pentru a face o revoluţie, greve sau demonstraţii stradale, este oare necesar ca toţi să fie jurişti, filozofi sau savanţi? Nu, dar toţi sunt acolo, adunaţi la un loc, învăţaţi şi ignoranţi, capabili şi incapabili, slabi şi puternici şi reuşesc să câştige! Vedem acest lucru în fiecare zi în ziare şi la televizor, dar nu am putut să îl interpretăm. Veţi spune: „Dar ce este atât de mult de înţeles?” Multe lucruri şi mai ales, că pentru a obţine rezultate, cantitatea de oameni adunată este cea care contează, nu calitatea. Nu este esenţial că în această mulţime există beţivi, bolnavi. Important este că până şi beţivii, chiar şi bolnavii, sunt alături de alţii ca să revendice.
Pentru a cere împărăţia lui Dumnezeu, ce este ceea ce contează? Desigur, trebuie să depuneţi toate eforturile pentru a deveni bun, cinstiţi, dezinteresaţi, da. Dar, mai presus de toate, trebuie să dorim să fim toţi împreună pentru ca această mulţime de fiinţe umane care cer împărăţia lui Dumnezeu să fie auzită.
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0598 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.