Ganduri pline de intelepciune inspiratoare pentru fiecare zi

Ganduri pline de intelepciune inspiratoare pentru fiecare zi
Preț: 52,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 184
Format: 10x15

DESCRIERE

Ganduri pline de intelepciune inspiratoare pentru fiecare zi
 
A căpăta putere, păstrându-ţi în acelaşi timp smerenia
Trebuie să capeţi putere şi să crezi în tine. Dacă nu vrei să-ţi asumi riscuri de frică să nu greşeşti sau să pierzi aprobarea celorlalţi nu vei realiza foarte multe în viaţă.
Trebuie să ai curajul de a fi tu însuţi pe deplin dar, de asemenea, trebuie să te fereşti să ai încredere exagerată în tine şi să dai dovadă de insensibilitate faţă de ceilalţi. Puterea fară smerenie nu-ţi va fi de folos. Mândria spirituală este un impediment tot atât de mare pe cărarea spirituală, pe cât este sentimentul de a fi o victimă.
 
Perfecţiune interioară
Fiecare persoană este întreagă şi desăvârşită, chiar dacă ea nu crede în ea însăşi, chiar dacă e posibil ca ceilalţi să-i vadă numai defectele.
Dacă vrei să vezi o persoană cu ochii Spiritului, trebuie să priveşti dincolo de aparentele ei slăbiciuni şi să vezi perfecţiunea interioară. Chiar dacă ea te atacă, trebuie să-ţi dai seama că ea doreşte doar iubirea şi atenţia ta - şi că nu ştie cum să le ceară.
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura initiatica

Created in 0.0434 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.