Gandurile unei femei - Lidia Ane-Marie Alexandrescu

Gandurile unei femei - Lidia Ane-Marie Alexandrescu
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8935-58-4
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Gandurile unei femei - Lidia Ane-Marie Alexandrescu

 
Ai grijă de tine şi de dragostea ta! Ai grijă de tine, oriunde te-ai afla!

Atunci când îngrijeşti o floare, ea înfloreşte şi îţi acaparează toată atenţia! Parfumul ei te înnebuneşte, iar frumuseţea ei te fascinează! O priveşti şi spui în gând: e minunată!
Aşa e şi cu tine! Te îngrijeşti, faci sport, eşti atent la alimentaţie şi eşti într-o mare formă! Te priveşti în oglindă şi spui în gând: ce bine arăt!
Cu dragostea ta, e un pic mai complexă treaba! Aici, în afară de toate, îţi trebuie răbdare! Răbdare să asculţi, să respecţi, să oferi şi să primeşti încredere, să construieşti o relaţie la început de prietenie sinceră, apoi să dezvolţi asta într-o pasiune nebună! Abia atunci e dragoste! Dragostea trebuie să fie pură şi sinceră! Atrăgătoare şi pasională! Dragostea trebuie să o simţi, pentru că altfel nu e dragoste! Ea nu se poate descrie în cuvinte, ea doar se simte! Şi pentru asta trebuie să ai mai întâi grijă de tine, ca apoi, când te va găsi, să înveţi să ai grijă şi de ea!
 
Lasă viaţa să vină la tine!
Unele lucruri se întâmplă pentru că trebuie să se întâmple! Chiar dacă nu ne dorim sau ne încântă sufletul, cred că există destin, iar unele lucruri se întâmplă conform lui! Nu ţi s-a întâmplat niciodată să simţi că nu poţi face nimic într-o anumită situaţie sau că lucrurile se desfăşoară cu o aşa repeziciune încât abia ai timp să urmăreşti, să mai faci ceva? Cred că atunci când suntem laşi si tot amânăm deciziile, destinul preia controlul şi face ce trebuie, ce e mai bun pentru noi şi pentru evoluţia noastră! Că te simţi trântit de pământ şi ameţit ca după o beţie... e doar începutul! încet, încet, realizezi cât de haotic ai fost, apoi începi să ai claritate în gândire şi acţiuni! Şi, uite aşa, anumite lucruri se întâmplă pentru că aşa trebuie, aşa ne-au fost destinate!
încearcă să nu forţezi lucrurile şi lasă viaţa să-şi urmeze cursul! Cine merită va fi acolo cu tine, cine nu, va pleca definitiv!

REVIEW-URI

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5

Autenticitate, introspectie

Pentru cititoarele indragostite de stilul autentic, Lidia Ane-Marie Alexandrescu vine in lumea naratiunii cu o carte de povestiri- marturisire.”Gandurile unei femei” va declansa emotii, zambet si lacrima pentru ca lamureste cautarile noastre, ale tuturor, declanseaza confruntarea cu sinele, te invata drumul catre tine insati.Autoarea ne explica cu sinceritate si pasiune intensitatea trairilor si gandurilor ei.Citind cartea, aflam multe despre autoare, dar si despre noi insine.In timpul lecturii descoperim in noi dorinta de a trai, de a fi noi insine, eliberandu-ne de ceea ce ne deformeaza viata.
Created in 0.1157 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.