Gasca baietilor de la Stadion - Dorin Haloca

Gasca baietilor de la Stadion - Dorin Haloca
-10%
Preț: 22,50 RON
25,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95110-2-2
Anul publicării: 2021
Pagini: 240
Format: 11x18

DESCRIERE

Gasca baietilor de la Stadion - Dorin Haloca

 
Ce aveam mai de preţ

In cadrul găştii băieţilor de la Stadion, de obicei sc aplica următoarea regulă:.. Primul venit, primul servit". Insă în caz de vreo întâlnire cu matahalele, numai legea junglei mai era valabilă, şi anume: „Câştigâ cel mai puternic".
 
Evident că noi nu aveam nicio şansă împotriva lor şi de aceea aveam mare grijă pe unde ne jucam pătrăţica. De exemplu, cele două locuri considerate cât de cât sigure erau sediul găştii şi cişmeaua lui nea Lupu. Curtea grădiniţei nu mai putea fi luată în considerare de când cu noul gard.
 
Cu toate acestea, Luchi Linguşitorul m-a asigurat că nu aveam de ce să-mi fie frică prin cartier cât timp îl aveam alături. Cică fratele său, care deţinea centura neagră la karate, îl învăţase tot ce ştia şi ar fi înfricoşat până şi pe cea mai fioroasă matahală!
 
Mie îmi venea destul de greu să-l iau în serios, mai ales din pricina reputaţiei lui de minci-nos, aşa că i-am cerut de curiozitate să-mi arate o miscare. „Ce, nu ştii să te baţi? Vrei să te învăţ eu acuma?" i-a fost replica intimidantă, ce m-a făcut sa-i răspund că nu era nevoie să se obosească.
 
Ajunşi la blocul său, am început să pasăm mingea de la unul la altul, precum o pătrăţică in doi. Poate că pe exterior păream vesel, dar pe interior în...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0459 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.