Gata cu scuzele! Cum sa nu-ti mai fie rusine sa-ti urmezi visele

Gata cu scuzele! Cum sa nu-ti mai fie rusine sa-ti urmezi visele
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-181-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 264
Format: 13x20

DESCRIERE

Gata cu scuzele! Cum sa nu-ti mai fie rusine sa-ti urmezi visele - Rachel Hollis

 
Ce-o să zică lumea?
M-am apucat de box.
Şi, doar ca să fie clar, nu mă refer la boxul pe care-l faci când mergi la sala de fitness. Nu e nimic în neregulă să faci box când te duci la sală.
 
Vreau doar să fac o distincţie clară între mişcările de tip box pentru antrenamentul cardio pe care-l faci la sala la care mergi de obicei şi boxul dintr-o sală reală de box unde e mizerie şi miroase urât şi Metallica se aude la maximum, de parcă ar fi o condiţie necesară antrenamentului.
 
Deocamdată, am fost doar la câteva şedinţe, aşa că, din câte îmi dau seama, este o condiţie necesară. Ce vreau să spun e că am parte de un antrenament real cu cineva al cărui job este să-i înveţe pe boxerii adevăraţi cum să dea pumni.
 
Sala la care mă duc pentru acest antrenament nu e sub nicio formă drăguţă. Antrenamentul este epuizant şi simt adesea că mai am puţin şi mor sau îmi vomit smoothie-ul de dimineaţă peste tot în ring. Nu sunt de-acolo.
 
Imaginează-ţi o încăpere murdară, plină de minotauri şi apoi pe mine, la cei 1, 55 m ai mei, cu extensiile mele foarte, foarte lungi de păr şi genele mele false extrem de dese. Dar, iată-mă, o femeie de 35 de ani, mamă a patru copii, făcând tot ce-mi stă în puteri ca să mă feresc de pumnii pe care antrenorul mi-i toarnă în cap.
 
Nu sunt excepţional de bună, deşi, ca s-o spun pe-aia dreaptă, n-am văzut niciodată niciun fel de meci de box, aşa că nu sunt întru totul sigură care ar trebui să fie rezultatul. Şi«atunci, de ce fac asta? De ce mă duc să încerc ceva printre nişte oameni care sunt cu mult mai departe decât mine? De ce stau într-o sală unde nu e locul meu şi tot încerc să învăţ ceva pentru care nu sunt dotată în mod special, pe când ceilalţi se uită şi judecă şi-şi trag propriile concluzii?
Pentru că mă face fericită!

îmi place să dau pumni şi să mă antrenez pe muzica lui Jay-Z, cu şapca întoarsă invers ca un băieţoi. îmi place boxul şi îmi place să mă forţez să încerc ceva nou. Iată eare-i faza: nu-mi pasă ce crede altcineva despre asta.

Dar poate că citeşti asta şi te gândeşti: Da, mare lucru! Te simţi confortabil la sala ta de box. Nu ştiu cum ar trebui să mă ajute asta sd~mi găsesc curajul de a începe o afacere ca fotograf de nunţi! Păi, atunci ce zici de asta? Există două tipuri de oameni pe lume.
 
Cei care nu te judecă şi care nu te vor vorbi niciodată de rău, indiferent ce faci şi care este rezultatul, şi cei care te judecă şi care simt nişte nemernici. Aceşti nemernici probabil că au propriile lor probleme şi o să ne rugăm pentru ei, dar, la sfârşitul zilei, cei care te judecă o vor face orice-ai face! Aşa că, vezi-ţi de viaţă. Fii credincioasă naturii tale şi valorilor tale şi nu-ţi mai bate capul cu ceea ce cred alţii...
 
CUPRINS:
 
Introducere. Ce-ar fi dacă          
PARTEA I. SCUZE LA CARE SĂ RENUNŢI   

Scuza 1: Alte femei nu fac aşa   
Scuza 2: Nu sunt o persoană orientată către scop   
Scuza 3: Nu am timp                     
Scuza 4: Nu sunt suficient de bună ca să reuşesc
Scuza 5: Nu pot să-mi urmez visul şi să fiu în continuare o mamă/ fiică/angajată bună 
Scuza 6: Eşecul mă îngrozeşte        
Scuza 7: Nu e ceva nou          
Scuza 8: Ce-o să zică lumea?     
Scuza 9: Fetele bune nu dau din coate     

PARTEA II. COMPORTAMENTE PE CARE SĂ LE ADOPŢI     
Comportamentul 1: încetează să mai ceri voie   
Comportamentul 2: Alege un vis şi implică-te cu totul în realizarea lui     
Comportamentul 3: Fii ambiţioasă!           
Comportamentul 4: Cere ajutor    
Comportamentul 5: Pune bazele succesului    
Comportamentul 6: Nu le mai permite altora să te convingă să renunţi
Comportamentul 7: Invaţă să spui nu   
 
PARTEA III. ABILITĂŢI PE CARE SĂ CONTEZI  
Abilitatea 1: Planificarea    
Abilitatea 2: Increderea în sine            
Abilitatea 3: Perseverenţa   
Abilitatea 4: Eficienţa   
Abilitatea 5: Gândirea pozitivă   
Abilitatea 6: Tu eşti la cârmă!   

Concluzie. Crede în tine, fată!   
Mulţumiri  
Despre autoare          

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.