Geamul dublu - Halldora Thoroddsen

Geamul dublu - Halldora Thoroddsen
-7%
Preț: 26,97 RON
29,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978606-94647-9-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 95
Format: 13x20

DESCRIERE

Geamul dublu - Halldora Thoroddsen

 
... nu a venit îngheţul, cu frunze căzătoare, e doar ploaie care cade pieziş, spre infinit. Pe o astfel de ploaie, oricine îşi pierde credinţa că se va opri vreodată. Buletinul informativ de la ora 10 anunţă că sistemul bancar islandez este în colaps. Ţara este în pragul falimentului.
 
Sunt puţini trecători, iar cei care sunt nevoiţi să iasă din case îşi strâng umerii şi merg cu privirea în pământ. Copiii din faţa grădiniţei sunt ca nişte căluţi, adăpostindu-se de vremea rea strângându-se grămadă. Vor să intre, însă educatoarele îi mai chinuie câteva momente, vor să-şi termine cafeaua în linişte.
 
Pluta universului se leagănă, supraîncărcată de aer, de idei greşite. Cum poate aerul să fie atât de greu? Se pare că nu există nimic în spatele acestor cifre. îi pare rău pentru toţi compatrioţii ei care au jucat un rol activ în această farsă, care au mers în Islanda şi în lume nimicind întreprinderi şi economii de-o viaţă. Au supt, au supt din ce în ce mai mult, cu aprobarea amabilelor autorităţi islandeze.

Pe măsură ce lumea din jur se estompează, visele ei devin din ce în ce mai clare. Nu ştie întotdeauna ce a visat şi ce a suprimat. Uneori este ca şi cum ar ieşi la suprafaţă din sursa viselor, îşi trage sufletul pe ţărm şi se învârte de jur împrejur, căutând puncte de reper. Rămâne tulburată...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0481 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.