Geneza uitata - Radu Cinamar

Geneza uitata - Radu Cinamar
Preț: 48,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 336
Format: 14x21
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Geneza uitata - Radu Cinamar

 
... lucrarea de fata apare într-un format nou, mai mare, fiind totuși cea mai voluminoasă dintre titlurile seriei de până acum. Remarcăm simetria pe care autorul pare să o respecte în cadrul volumelor sale: după fiecare expediție printr-un tunel, urmează un volum ce tratează un subiect separat, după care se revine la expediția prin tunelul următor...
 
... noul volum Geneza uitată prezintă un subiect uimitor prin complexitatea și bogăția informației, dar cele peste 70 de desene elaborate sunt menite să ușureze înțelegerea textului. Miezul lucrării îl reprezintă subiectul originii adevărate a omului și a evoluției sale complexe de-a lungul erelor. Sunt explicate de asemenea unele dintre „punctele fierbinți” ale istoriei umanității, care fie nu au fost cunoscute niciodată, fie au fost tratate de pe poziții mitologice: Atlantida, Troia, Shambala, Hiperborea etc...
 
Din carte:
 
TENEKAU Şl CLIPA FUNDAMENTALA A OMENIRII. INCEPUTURILE
 
Mi s-au arătat unele imagini din perioada care a urmat teribilului război din spaţiu. Nu înţelegeam motivul, dar acesta mi s-a dezvăluit mai târziu. Imensa navă suferise mari stricăciuni în timpul atacurilor repetate şi dure ale flotei inamice, necesitând reparaţii.
 
Am văzut că pentru aceasta s-a decis să se extragă minereu de pe Pământ, pentru că am observat cum din nava sferică uriaşă coborau pe Pământ multe alte nave mici de transport, care mai apoi reveneau la nava de pe orbită, aducând diverse materiale. Am primit telepatic înţelegerea faptului că ele transportau anumite zăcăminte, dintre care cele ce conţineau aur erau cel mai importante, deoarece acest metal intra în componenţa navei-mamă.
 
Practic, era o confirmare a ceea ce este scris pe tăbliţele sumeriene descoperite şi traduse în secolul trecut. Zona de convergenţă în care navele coborau şi apoi urcau din nou în spaţiu era Peninsula Arabiei, aşa după câte mi-am dat seama din geografia zonei.
 
PRIMUL CONTACT

Imaginea s-a focalizat pe una dintre navele extraterestre de mărime medie, care a aterizat într-un loc cu puţină vegetaţie, relativ stâncos. Apoi imaginea s-a schimbat la momentul în care fiinţele din navă încărcau mai multe containere de formă paralelipipedică. Am văzut cum manipularea acelor paralelipipede se facea prin levitaţie, doar cu mâna, fără să fie atinse.
 
Un astfel de obiect, ce era destul de masiv, a fost scos afară din nava de transport, apoi tot prin levitaţie el a fost orientat vertical, rămânând în aer cam la un metru înălţime de la sol. Din el au ieşit apoi nişte „tuburi de lumină", care s-au înfipt în pământ. Puteam vedea prin ele cum din pământ este extras un fel de „lichid", depozitat mai apoi în container.
 
Fără să vreau, m-am gândit că aceea era cea mai uşoară, avansată şi eficientă formă de „minerit" pe care o văzusem vreodată, însă imediat imaginea a dat semne de instabilitate şi atunci m-am concentrat din nou pe ceea ce era prezentat, dorind cu intensitate să văd urmarea.
 
Printre stâncile şi vegetaţia din acea zonă, în imagine am putut să văd un grup de fiinţe băştinaşe, un fel de primate mai evoluate, asemănătoare cu homo erectus. Acestea se uitau curioase, dar pline de frică, la navă şi la fiinţele extraterestre din jurul ei, păstrând totuşi o distanţă confortabilă.
 
La un moment dat, una dintre fiinţele extraterestre, care părea că era comandantul navei de transport, a văzut acele primate şi modul în care ele îşi manifestau curiozitatea şi atunci s-a apropiat mai mult, oprindu-se pentru câteva momente şi observându-le cu atenţie într-o stare uşor meditativă. La început n-am înţeles de ce mi se arătau acele imagini şi am...
 
 
CUPRINS:
 

Nota autorului        

Pământul în secţiune
Aberaţia „Pământului plat"  
Corecţii importante 
Originea omului pe Pământ: din cosmos spre nivelul cuantic
Tenekau şi clipa fundamentală a omenirii. începuturile
Splitarea evoluţiei: ramurile E N L şi E N K  
Genomul reinventat  
Shambala
Marele război Tars 
Hiperborea 
Consiliul planetar din Teotihuacan 
Adantida 
Construcţia piramidelor din Egipt
Sfinxul, eterna enigmă 
Troia. Resorbţia civilizaţiei Maya  
Anunnaki: o problemă delicată   

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1274 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.