Ghidul unei dădace pentru vânătoarea de monștri - Joe Ballarini

Ghidul unei dădace pentru vânătoarea de monștri - Joe Ballarini
-10%
Preț: 38,61 RON
42,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731287607
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 368
Format: 13X20

DESCRIERE

Ghidul unei dădace pentru vânătoarea de monștri - Joe Ballarini

 
... sșș, puiul meu, nu rosti nimic.” Fetița de patru ani se trezi sub pătura ei matlasată. Înlemni, ascultând cu ochi mari. Prin fantele ușii închise a dulapului se auzea o melodie ciudată și gravă.
 
— „Tata-ți va cumpăra un pitic.” Nu mai auzise până atunci acea voce guturală, dar deja știa că nu mai voia să o audă vreodată. Ușa dulapului se deschise cu un scârțâit, iar pumnii fetei se încleștară în jurul ursulețului de pluș, aproape strangulându-l.
 
— Nu sunt o lașă, nu sunt o lașă, șopti ea pe sub plapumă. Închise ochii și își dori ca ororile nevăzute să dispară. Liniștea se așternu peste cameră. Șoptitul dispăru. Își scoase capul de sub plapumă. Ușa dulapului era întredeschisă. Nu-i plăcea să fie întredeschisă. Trebuia să o închidă. Acum.
 
Trase aer în piept, se dădu jos din pat și păși desculță de-a lungul covorului spre dulapul ei întunecat și deschis. Atunci observă mirosul. O combinație de noroi, ouă stricate și o mie de râgâieli. Șosetele ei miroseau urât uneori, dar niciodată atât de urât.
 
Hainele atârnate foșniră ușor. Puloverele ei se dădură la o parte. O mână palidă se strecură din adâncuri, împiedicând ușa să se închidă. O siluetă ieși din dulap precum un actor care pășește pe scenă din culise.
 
— Bună, fetițo! rosti silueta, zâmbind. De frică, picioarele fetei prinseră rădăcini în podea. Se uită la craniul zbârcit al bărbatului. Jacheta lui elegantă era acoperită cu funingine și cenușă de cadavre...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0439 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.