Gradinarit in straturi inaltate

Gradinarit in straturi inaltate
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 112
Format: 20x26

DESCRIERE

Gradinarit in straturi inaltate - Susanne Nusslein-Muller

 
Construcţie proprie sau model gata cumpărat
 
Cu puţină îndemânare, straturile înălţate se pot construi repede. In ultimii ani, subiectul acesta a inspirat şi câteva firme sa conceapă, să construiască şi să comercializeze module pentru straturi înălţate din lemn, metal sau ptastic.
 
Se găseşte orice, de la design de strat inălţat elaborat până în detaliu şi realizat cu materiale de bună calitate, până la jardiniera semi-înalta din lemn simplu de molid, ca model pentru începători.
 
Odată cu trecerea anilor, accentul se pune mai ales pe calitatea materialelor. Se prefera lemnul obţinut dn larice sau brad duglas, deosebit de rezistent, cu un conţinut ridicat de taninuri şi uleiuri naturale, lucru care face ca scândurie sa fie mult mai rezistente la internperii decât, de exemplu, lemnul de molid.
 
Un strat de ulei natural pentru lemn, aplicat suplimentar, sporeşte şi mai mult protecţia. Grosimea lemnului trebuie să fie de minim 19 mm.
 
Lemnul în interior trebuie să fie căptuşit cu un strat impermeabil pentru apă, de exemplu, cu folie pentru iaz din cauciuc EPDM, sau cu o membrană de hidroizolaţie PE.
 
Sistemele modulare sunt practice pentru grădinile închiriate

Pentru grădinile închiriate sau pentru zona urbana sunt interesante modelele modulare care, la nevoie, se pot demonta uşor şi care pot fi transportate fără efort, în cazul mutării, pentru a fi remontate într-un alt loc.
 
In acest scop sunt recomandate sistemele la care scândurile nu sunt înşurubate individual, sau cele realizate pe principiu modular, din plastic. Acestea din urma sunt şi foarte rezistente.

Pentru sisteme de strat înălţat de calitate superioară există elemente suplimenta-re practice, precum o muchie încorporată pentru respingerea melcilor sau un ataşament adecvat de seră.
 
Deseori este încorporată şi o protecţie împotriva rozătoarelor. Straturile sunt realizate din lemn de calitate superioară şi vă scutesc de transport, fiind livrate gratuit la domiciliu.

Straturile înălţate nu trebuie să fie întotdeauna dreptunghiulare: cu metal sau cărămizi se pot materializa şi forme rotunde sau alungit-ovale...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0623 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.