Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Gramatica limbii franceze

Gramatica limbii franceze
ISBN: 973-748-172-6
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 265
Format: 16x23
Categoria: Limba franceza
29,98 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

....''Gramatica limbii franceze''


Sora buna cu romana, franceza pare sa nu ne puna tocmai noua, romanilor, prea multe greutati atunci cand vine vorba sa ne apucam s-o invatam.
Ar dovedi-o, poate, sintagme generice, cum ar fi "petite France", "petit Paris" sau "ile de latinite", transmise din generatie in generatie.
Si nu fara temei, caci, in spatele lor se ascund similitudini lingvistice, culturale, de civilizatie si, nu in ultimul rand, de mentalitate. Si totusi, atunci cand intram mai adanc in "dedesubturile limbii", sa zicem in "cele ale gramaticii ei", lucrurile incep sa se complice...

Manual si culegere de exercitii pentru clarificarea si consolidarea cunostintelor gramaticale predate elevilor la orele de limba franceza, "Gramatica limbii franceze" depaseste totusi in utilitate cadrul strict scolar, putand fi recomandata oricarui alt cursant al acestei limbi, indiferent de varsta sau de nivelul atins in pregatire.

Si asta pentru ca, inainte de a acoperi toate temele importante din activitatea didactica, metoda de predare isi propune transmiterea unei baze solide de cunostinte gramaticale, care - prin "explicatii comprehensive, reguli usor de retinut, exemple sugestive, sistematizari" si numeroase "exercitii cu grade de dificultate progresive" (insotite de solutii) -, sa le dea cursantilor siguranta si experienta in utilizarea acestora. Nu in ultimul rand, structura cartii asigura o abordare diferentiata a problematicii gramaticii acestei limbi - "globala si sistematica" sau "limitata la anumite parti de vorbire si structuri" -, constituindu-se, dupa caz, intr-un instrument primar in cercetari si aprofundari ulterioare.


Autor: Regina Lubke

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Limba franceza - Cele mai vândute cărți

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0895 sec
loader
Caut in catalog...
loader