Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Greaca pentru incepatori - CD audio

Greaca pentru incepatori - CD audio
ISBN: 973-568-065-1
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 145
Format: 13x20
49,05 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Greaca pentru incepatori - CD audio''


...ghidul propune o initiere in limba greaca in noua lectii-episoade ale unei povestiri antrenante - in care furtul unei icoane venerate, facatoare de miracole, tulbura viata tihnita a satucului de pescari Panaghia, restabilita totusi, dupa arestarea hotilor chiar de catre un misteros personaj al povestirii -, asigurand o invatare sigura si rapida si, inainte de orice, mijlocind contactul cu greaca vorbita.

Asigurand exersarea lexicului util unei viitoare calatorii in Grecia, impartasind o multime de lucruri folositoare si amuzante despre aceasta tara si locuitorii ei, lucrarea nu uita insa cele mai importante notiuni de gramatica, inserate in structura recurenta a lectiilor (doua-trei capitole de invatare a limbii; un capitol de exercitii: folosind CD-ul si verificati-va cunostintele; solutii).

Cursul ofera in final o LISTA A VERBELOR si UN VOCABULAR GREC-ROMAN (adunand toate cuvintele din manual si trimitand la lectiile in care sunt intalnite).

..CD-UL AUDIO reproduce dialogurile volumului, cate un vocabular minimal (cuvinte sau expresii in romana si in greaca, cu timpi dedicati exersarii pronuntiei de catre cursant).


Autori: Maria Ath. Orfanidou, Hector Syrianides

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 1.5443 sec
loader
Caut in catalog...
loader