Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Grecia continentala - Ghid de calatorie

Grecia continentala - Ghid de calatorie
ISBN: 973-748-210-5
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 192
Format: 12x19
30,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Grecia continentala - Ghid de calatorie''


...ghidul de călătorie dedicat Greciei continentale, cu un accent aparte acordat, cum altfel, capitalei Atena, se prezintă doldora de informaţii, dintre cele mai profitabile, asupra micilor şi marilor excursii pe care ar merita să le întreprindeţi pe aceste meleaguri, despre locurile în care puteţi mânca şi cele în care ar fi bine să vă faceţi cumpărăturile, cu un plus de ponturi de călătorie, închegându-se, nu în ultimul rând prin formatul practic, într-un însoţitor ideal de vacanţă.

Sugestiile de itinerarii făcute de Robin Gauldie vă vor îndrepta paşii către locurile în care să trăiţi experienţe de neuitat şi vă vor deschide ochii asupra priveliştilor celor mai de soi, cât să aveţi parte de-o vacanţă plină, în vreme ce inserturile de etnografie şi folclor, geografie, cultură, istorie şi civilizaţie elenă (genericele articole) vă vor menţine spiritul treaz şi vă vor rafina percepţia asupra Greciei şi a locuitorilor ei.

Completat de indicaţii de nădejde cu privire la ofertele de cazare şi masă, la locurile în care pot fi practicate activităţile sportive sau participa la alte forme de divertisment, ghidul este completat, armonios, de o bogată iconografie color, şi, util, de reprezentări cartografice de strictă necesitate.

Ospeţe generoase, cu muzică şi dansuri vesele şi antrenante, plaje acoperite cu nisip fin, o bucătărie simplă şi, relativ, ieftină, oraşe antice, temple uitate, castele ale cruciaţilor, fortăreţe la malul mării, peisaje care îţi taie răsuflarea şi, pe lângă toate astea, poate chiar înaintea tuturor, o vreme însorită în mai tot locul şi în mai tot timpul anului...
Cam aşa ar putea fi creionată Grecia continentală, vechea Eladă, un tărâm pe care, în Antichitate, înflorea una dintre civilizaţiile-mamă ale bătrânului continent, al cărui nume, e bine să ne-aducem aminte, tot dinspre greci se trage.

Dar chiar şi aşa, fugar prezentată, Grecia rămâne o minune de ţară, un loc în care poţi afla detaşarea de toate şi o natură rămasă, în cea mai mare parte, neatinsă. Şi, la urma urmelor, nici nu ştiu ce ţi-ai putea dori mai mult într-o vacanţă!


Cuprins:


- Date generale (introducere; geografie; istorie; politică; cultură; sărbători)

- Primii paşi

- Unde să mergeţi (Athínai/Atena; Attikí/Atica; Pelipónissos/Peloponezul; Stereá Ellás/Sterea Ellas; Ípiros şi Thessalia/Epirul şi Tesalia; Makedhonia şi Thráki/Macedonia şi Tracia)

- Alte destinaţii

- Informaţii utile (cumpărături; divertisment; copii; sport şi relaxare; mâncare şi băutură; hoteluri şi cazare; călătorie de afaceri; ghid practic)

- Indice

- Trimiteri în ghid (hărţi; articole; plimbări şi tururi).


Autor: Robin Gauldie

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.0892 sec
loader
Caut in catalog...
loader