Gust. Autobiografia mea culinară - Stanley Tucci

Gust. Autobiografia mea culinară - Stanley Tucci
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-722-521-1
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 272
Format: 13x20
Categoria: Biografii

DESCRIERE

Gust. Autobiografia mea culinară - Stanley Tucci 

 
... am crescut în Katonah, New York, un oraş frumos aflat la circa 100 de kilometri distanţă de nordul Manhattanului Ne-am mutat acolo pe când eu aveam trei ani, din Peekskill, New York, un orăşel de pe râul Hudson cu o populaţie italiană numeroasă, unde familia tatălui meu se stabilise după ce emigrase din Calabria.
 
Familia mamei mele, tot din Calabria, a trăit în Verplanck, un oraş vecin alcătuit în principal din imigranţi italieni şi irlandezi.

Părinţii mei, Joan Tropiano şi Stanley Tucci al Doilea, s-au cunoscut la un picnic în 1959, iar tatăl meu i-a cerut mâna mamei mele câteva luni mai târziu. S-au căsătorit la scurtă vreme, iar la zece luni de la ziua nunţii lot, m-am născut eu. Se vede treaba că erau grăbiţi să procreeze.

După trei ani s-a născut sora mea Gina, urmată de sora mea Christine după alţi trei ani. Am locuit într-o casă modernă cu trei dormitoare, situată pe vârful unui deal şi înconjurată aproape numai de pădure.
 
Tatăl meu a fost, şeful catedrei de artă a unui liceu aflat la câteva ora distanţă, iar mama lucra la biroul de acolo. Eu şi surorile mele am făcut şcoala primară, şcoala generală şi liceul în Katonah.
 
In anii -60 şi 70, suburbiile din nordul Westchesterului nu erau atât de dens populate ca astăzi...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0501 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.