Hai cu starea de bine in scoala! - Anca Tirca

Hai cu starea de bine in scoala! - Anca Tirca
-10%
Preț: 24,30 RON
27,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786067820614
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 64
Format: 13X20
Categoria: Auxiliare

DESCRIERE

Hai cu starea de bine in scoala! - Anca Tirca

 
Starea de bine în școală
 
Despre starea de bine în școală se vorbește deja de un deceniu în sistemele de învățământ avansate. În ultima perioadă, interesul pentru sănătatea fizică și mintală a personalului didactic și a elevilor a crescut foarte mult.
 
Există state în care s-au dezvoltat și implementat politici educaționale substanțiale pe acest subiect, s-au dezvoltat strategii, metodologii, ghiduri și alte materiale-resursă pentru profesori și echipele de management ale școlilor, starea de bine devenind un standard al unei educații de calitate.
 
Din fericire, această temă a început să devină una de interes și pentru domeniul educației din România. Modelul Konu și Rimpela (School Well-being Model, 2002, Finlanda), folosit în multe țări, împarte „starea de bine” dintr-o școală în patru categorii:
 
1. Condițiile de lucru – mediul fizic școlar, hrana, serviciile de asistență medicală, activitățile de consiliere etc.
 
2. Relațiile de tot felul între membrii comunității educaționale – profesori - elevi / elevi - elevi / profesori - părinți etc.
 
3. Mijloacele de realizare personală și modul în care primesc feedback și încurajare.
 
4. Starea de sănătate fizică și mintală.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0639 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.