Hai sa ne prefacem si azi (Remina Radu)

Hai sa ne prefacem si azi (Remina Radu)
-15%
Preț: 33,15 RON
39,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 297
Format: 13x20

DESCRIERE

Hai sa ne prefacem si azi - Remina Radu

 
... mă întreb ce-ţi trece prin căpşorul ăsta blond, Imi dă la o parte o şuviţă rătăcită şi mă sărată pe gât. Inchid ochii, îmi cuibăresc obrazul în perna pufoasă şi îmi gravez momentul în cel mai ascuns ungher al minţii, unde nu-l va putea atinge praful pe care îl lasă în urmă timpul.
 
- Nu mă lua în seamă. Mă pierdusem un pic în lumea mea.
 
- Mai sunt şi eu în lumea ta?
 
Imi întorc privirea către chipul pe care îl privesc ca pe o rază de soare după o îndelungă hibernare.
 
- Mai puţin în ultima vreme, dar încă mai mult decât mi-aş dori
 
Aştemuturile miros a curat, el miroase a plăcere păgână, eu miros a fericire efemeră. Incă o dată îmi învineţisem orgoliul şi îi dădusem gândului să bea din pocalul trădării. Mă trădasem pe mine însămi.
 
De câte ori imaginea lui îmi străbătea mintea, îmi anemia sufletul, iar acum, când eram împreună, îmi dădeam seama cât sunt de neputincioasă şi, mai rău, lipsită de voinţă.
 
Acelaşi decor, aceiaşi actori, alte scene, alt freamăt. Ce voi face din nou după ce va cădea cortina? Voi continua să nu mă bucur de realitatea mea şi să îmi trăiesc zilele prin ceaţa care, din nu-ştiu-ce motiv, nu mă lăsa să-mi văd viitorul firesc alături de un bărbat care era al meu gândindu-mă la un bărbat care nu era al meu. Iar el, în timpul ăsta, se gândea să facă următorul pas firesc alături de femeia care era a lui.
 
Nu ştiu mare lucru despre ea, însă mi-o imaginez genul de femeie vicleană, care nu fuge întotdeauna pentru a scăpa şi nu cedează întotdeauna din slăbiciune, care face ca înfrângerea ei aparentă să fie de fapt victoria ei reală, iar regretele ei să fie doar un artificiu, un mijloc original de a-şi impune voinţa. Iar dacă asta nu funcţionează, i-o suge.
 
Auzisem în treacăt despre ea. Genul de femeie din plastic, mereu scoasă din ţiplă, perfect decorată pe exterior, profund goală pe interior.
 
Mi-o închipui geloasă, posesivă, isterică, obsedată de a face din relaţia lor o paradă pe-afară şi, probabil, o militărie în casă. în afară de cei doi cromozomi X, eu şi ea nu avem nimic în comun.
 
Oh, wait! îl mai avem pe soţul ei. Eu îl am cu porţia; dar ştiu cum să mă înfrupt din el ca din cel mai gustos preparat, ea îl are din partea casei, dar preferă să- îl trateze ca pe un desert; eu i-1 trimit acasă proaspăt, ea preferă să îl pună la macerat.
 
Cred că o urăsc. Căci iubirea nu trebuie folosită nicicând ca o armânei ca o salvare a sufletului, ca o apropiere de divinitate, oricare ar fi ea pentru fiecare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0489 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.