Harald si luna verde

Harald si luna verde
-6%
Preț: 18,80 RON
20,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 320
Format: 11x18

DESCRIERE

Harald si luna verde - Nora Iuga

 
... când te ascult, scuză-mă, dar tu nu-ţi dai seama că Leo nu a trăit cu adevărat, el n-a făcut decât să-şi pună în aplicare propria invenţie, opunându-se vieţii care-i fusese dată...
 
Eu cred că şi Jahveh s-a supărat pe el. mă exprim ca un copil. Dar vreau să-mi închipui că s-a născut prea bun şi s-a făcut râu, fiindcă nu suporta ideea să semene cu Iisus.
 
N-a ştiut niciodată că pe taică-său l-a chemat Heinrich Schmidt şi că fusese botezat creştineşte, deşi îmi închipui că a văzut că nu-i circumcis.
 
—    N-o să-ţi vină să crezi, dragă Sam, dar amănuntul ăsta nu este luat în seamă de nimeni. Habar n-ai câţi dintre morţii de la Auschwitz nu erau circumcişi.
 
—    Malpraxisul istoriei, errare humanum est. dar perseverare şi pauzele dintre repetiţii sunt tot mai scurte. Leon ar fi trebuit să ştie asta.
 
—    Bineînţeles că ştia. dar avea momente când i se aprindea din nou flacăra...
 
—    Nu, se pare că nu v-aţi mai văzut nişte ani înainte de a muri. fiindcă el nu mai vedea pe nimeni. Ajunsese să te alunge in fata. Nu veni la mine. N-am nevoie de nimic.
 
Nu mă mai simt bine decât cu creierul meu. Gata, cred că a fost destul. La telefon mi-ai spus că ai ceva important să-mi comunici.
 
—    Da. Era într-o joi, dacâ-mi amintesc bine... după-masâ devreme, când coloana de camioane blindate sovietice a înconjurat lagărul de la Sachsenhausen.
 
In clădire nu mai erau mulţi...
 
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

14,05 RON
14,95 RON (-6,02%)
15,93 RON
16,95 RON (-6,02%)
16,92 RON
18,00 RON (-6%)
42,30 RON
45,00 RON (-6%)
Created in 0.0653 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.