Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Homeopatia

Homeopatia
ISBN: 973-571-742-1
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 216
Format: 16,5x23,5
39,90 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Homeopatia''


..''Homeopatia''.. este o terapie energetica si complementara care ofera sufletului posibilitatea de a straluci si care actioneaza avand ca unic scop imbunatatirea modului in care intram in relatie cu noi insine si cu cei din jurul nostru.

Unul dintre avantajele acestei terapii este reprezentat de posibilitatea ca insusi pacientul sa descopere remediile de care are nevoie.

Acest indrumator de valoare imbina cunoasterea de sine, care permite intoarcerea in profunzime la originile noastre si aflarea raspunsurilor in interiorul nostru, cu stiinta.

Printre alte teme abordate, aceasta lucrare include:


Principiile si aplicatiile homeopatiei;

Personalitatea remediilor homeopatice;

Simptomele si tratamentul homeopatic al diferitelor afectiuni;

Ego-ul si relatia sa cu homeopatia;

Exercitii practice pentru imbunatatirea relatiilor personale.

... "Idealul cel mai inalt al vindecarii il constituie reabilitarea starii de sanatate intr-o maniera rapida si permanenta, eliminarea si anihilarea totala a bolii urmarind drumul cel mai scurt, cel mai sigur si cel mai putin pagubitor." Samuel Hahnemann


Mariela Angel este o renumita terapeuta homeopata, specializata la Londra in terapii de regresiune, vindecarea cu ajutorul cristalelor, terapia calatoriei, acupunctura, kineziterapie si aromoterapie. In prezent, studiaza noi tehnici pentru mentinerea sanatatii si a tineretii corpului prin imbunatatirea stilului de viata.

Clara Zapata este specialista in homeopatie, cu competenta in acupunctura si in medicina naturista. In prezent, lucreaza in domeniul medicinei naturiste, folosindu-se de tehnici precum euritmia si pictura.


Autori:

Clara Zapata,
Mariela Angel

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.2069 sec
loader
Caut in catalog...
loader