Horoscop 2019 - Camelia Patrascanu

Horoscop 2019 - Camelia Patrascanu
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 115
Format: 15x22
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Horoscop 2019 - Camelia Patrascanu

 
RAC
Dragoste
 
Prezenţa lui Saturn (încă din 2018) în Capricorn în zona relaţiilor este un aspect destul de dificil. Astrul va rămâne aici pe tot parcursul anului 2019. Saturn este exigent cu felul în care vă manifestaţi în faţa celorlaţi - publicul larg, partenerul, persoanele de la care aveţi aşteptări.
 
Saturn vine în viaţa voastră cu o listă de pretenţii şi de cereri. Pe de o parte vă obligă să fiţi corecţi, să vă ţineţi cuvântul, să vă bifaţi obligaţiile parteneriale, conjugale.
 
Pe de altă parte vă creşte exigenţele şi înmulţeşte criteriile după care evaluaţi prestaţia partenerului. Pretenţiile lui Saturn pot să facă din voi o persoană distantă şi rece. Poate primiţi reproşuri pentru acest fapt.
 
Dar scopul lui Saturn este să vă ajute să deveniţi mai lucizi în relaţia partenerială, să priviţi atent şi cerebral calitatea relaţiei şi să vedeţi în mod precis ce funcţionează şi ce nu funcţionează, care sunt zonele de compromis.
 
în plus, Saturn este conjunct cu Pluton în perimetrul legăturilor personale şi al relaţiilor de parteneriat. Tandemul Saturn-Pluton nu este cel mai uşor de trăit, pentru că implică prea multă rigoare, severitate, şi poate, uneori, constrângeri.
 
Una peste alta, relaţia partenerială poate fi seacă şi lipsită de căldură în 2019. Fiind un astru convenţional, Saturn nu invită la divorţ, însă poate indica o separare sau o răceală.
 
Cei singuri pot resimţi foarte puternic singurătatea şi în mod extrem de supărător, aproape maladiv şi merită să se gândească, în acest caz, la cauzele singurătăţii lor.
 
Ele pot fi îngropate în trecutul îndepărtat, în diverse situaţii relaţionale neplăcute, în urma cărora au luat o decizie de viaţi, au adoptat un anumit comportament care a dus la singurătate ca efect al acelor decizii...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0850 sec