Horoscop 2021. Ghidul tau astral complet - Alice DeVille

Horoscop 2021. Ghidul tau astral complet - Alice DeVille
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-728-786-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 288
Format: 13x20

DESCRIERE

Horoscop 2021. Ghidul tau astral complet - Alice DeVille

 
Uranus
Casa a II-a, a veniturilor, perspectivelor financiare, resurselor, dezvoltării şi valorilor, vă va fi serios încercată în cursul acestui lung tranzit al lui Uranus prin Taur. în timp ce veţi examina aspectele cotidiene banale ale acestui tranzit, cu ataşamentul său de lumea materială, vor apărea oportunităţi de a înregistra un progres spiritual, pe măsură ce veţi abandona unele idei mai vechi despre acumularea şi cheltuirea banilor. Uranus vă va trimite un şoc prin întregul sistem când veţi fi cel mai puţin pregătiţi. Exact! Haosul şi anxietatea vor domni în asemenea măsură, încât abia dacă veţi mai avea timp să răsuflaţi. Nu trebuie să lucraţi non-stop, creând disonanţă în ritm frenetic, când respectul personal de sine rezonează mult mai obiectiv cu o abordare echilibrată a productivităţii. Puţine persoane din mediul de lucru al Berbecilor apreciază un dictator neabătut, care se arată iritat de întrebările referitoare la sarcini, se încruntă la pauzele pentru reincărcarea bateriilor sau este nemulţumit de cererile pentru concedii în preajma unor termene finale. Managerii inteligenţi ţin seama de acestea în graficul de lucru şi îmbina capetele fără urme, iar angajaţii se pot bucura de timp de relaxare preţios. In loc să provocaţi condiţii de epuizare din cauza muncii, găsiţi timp pentru dezvoltarea de noi abilităţi, studiind proceduri inovatoare şi înscriindu-vă la cursuri ce oferă o perspectivă nouă. Integraţi cele învăţate şi impărtăşiţi-vă ideile. în anul acesta, Berbecii născuţi între 26 martie şi 4 aprilie vor fi cei mai afectaţi de Uranus.

Neptun
Dacă vă simţiţi cu capul în ceaţă de ceva vreme, să ştiţi că aveţi dreptate. Tranzitul lui Neptun în Peşti v-a ocupat casa a XII-a, a ispăşirii, generozităţii, restricţiilor, vizitelor în spitale, meditaţiei, viziunilor mistice, creşterii spirituale şi inamicilor secreţi. Neptun are nevoie de mulţi ani ca să tranziteze o casă, avansând doar câte 4-5 grade pe an. Neptun a intrat în Peşti în aprilie 2011, parcă răspunzându-vă nevoii pentru o pauză de la activităţile sub presiune... deşi, bineînţeles, nu încetiniţi niciodată foarte mult. în aceşti ultimi ani, câteva incidente vi s-au furişat în viaţă, creând un motiv pentru a vă rezerva timp de vindecare, astfel încât să vă puteţi ocupa de ceea ce vă afectează fizic şi mental. Printre nemulţumirile cu care v-aţi confruntat se numără respingerea ideilor dumneavoastră şi conflicte cu unii indivizi cu care aveţi sau aţi avut relaţii în trecut, atât profesional, cât şi personal. Vreţi să scăpaţi de ele, dar nu ştiţi cum să procedaţi.
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Astrologie, semne zodiacale, numerologie

Created in 0.0950 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.