Houdini. Marea evadare, volumul 3 din seria Anchetele lui Audrey Rose - Kerri Maniscalco

Houdini. Marea evadare, volumul 3 din seria Anchetele lui Audrey Rose - Kerri Maniscalco
-10%
Preț: 42,75 RON
47,50 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067939354
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 496
Format: 13x20

DESCRIERE

Houdini. Marea evadare, volumul 3 din seria Anchetele lui Audrey Rose - Kerri Maniscalco

 
Fragment:
 
... ochii ei erau cât cepele pe când s-a așezat pe scaun și a pri‑ vit de jur-împrejur.
 
 — Mă întreb dacă este un fotograf de spirite la bord. Am auzit că pot capta asemenea chestiuni pe film. Hainele mele nu devin indecente, nu?
 
— Încă nu. Mi-am mușcat buza, încercând să nu las amuzamentul să mi se citească în voce sau pe chip, mai ales că domnul Prescott părea în pragul unei crize de nervi din pricina spectacolului dat de fiica lui.
 
— S-ar putea să te putem cântări, ca să vedem dacă-i vreo diferență. Unchiul și-a întrerupt conversația cu Thomas, clătinând ușor din cap, dar, înainte să poată comenta, un steward a venit în grabă și i-a întins o telegramă.
 
Unchiul a citit mesajul, răsucindu-și mustața blondă, și a împăturit hârtia, aruncându-mi o privire impenetrabilă.
 
— Mă scuzați! a zis el, ridicându-se. Trebuie să mă ocup imediat de problema asta! Ochii domnișoarei Prescott au sclipit.
 
— Unchiul tău are pesemne vreo treabă secretă legată de medicina legală. Am citit articole în legătură cu implicarea voastră în crimele Spintecătorului. Tu și domnul Cresswell ați oprit cu adevărat, în România, un vampir care voia să îi omoare pe rege și pe regină?...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0460 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.