Humanversia. Scrie-ți o nouă linie de cod în ADN - Geo Ivanov

Humanversia. Scrie-ți o nouă linie de cod în ADN - Geo Ivanov
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-44-1387-1
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 128
Format: 13x20

DESCRIERE

Humanversia. Scrie-ți o nouă linie de cod în ADN - Geo Ivanov

 
Curajul nu înseamnă lipsa fricii. Curajul înseamnă sâ acţionezi în pofida fricii
 
Sunt momente în care pur şi simplu nu mai crezi în tine. Un prieten apropiat nu mai voia să iasă din casă şi să meargă la muncă — atacuri de panică, depresie, anxietate — pentru că îşi pierduse toată motivaţia: uita să trăiască prezentul, râvnea la viitor, se cufunda permanent în trecutul călduros despre care poţi spune oricând, oricui că nu-ţi doreşti să-l schimbi câtuşi de puţin.
 
Am întâlnit mulţi oameni inteligenţi care ştiau că nu şi-au atins potenţialul şi care dădeau vina pe factori externi, dar numai pe ei nu. Şi sufereau. Aroganţa şi felul în care se luptau cu ceilalţi doar ca să le demonstreze că au dreptate le-au adus un câştig pe moment, dar o pierdere pe termen lung.
 
Cine ar vrea să aibă de-a face cu cineva care te contrazice întruna şi care vrea să aibă dreptate de fiecare dată, cu orice preţ? Care vrea să-şi impună punctul de vedere ca fiind cel corect şi adevărat, considerând că ceea ce cred sau ştiu alţii este o prostie. Nu există nimeni, îţi zic eu, care ar vrea să lucreze cu un asemenea om.
 
Insă dacă întoarcem moneda, îi găsim pe cei mereu plăcuţi, pozitivi, care nu contrazic ca să-şi impună punctul de vedere, pe cei care ascultă, pe cei empatici, care îşi fac mereu timp să zâmbească. Aceşti oameni te atrag ca un magnet.
 
Comportamentul uman este studiat de sute de ani în diferite forme, însă în ciuda descoperirilor ştiinţifice şi a testelor de laborator cu aparate performante, multe lucruri de bază au rămas neschimbate. De acolo vom porni, de la baza piramidei, vom construi o...
 
CUPRINS:
 
Introducere   
Ancora schimbării şi a reconversiei 
Obiectivul schimbării    
Harta şi busola propriei vieţi   
Construirea bărcii    
Pregătirea pentru călătorie   
Înfruntarea duşmanului: egoul   
Perseverenţă şi victorie  
Recalibrarea schimbării    
Stabilirea următoarei destinaţii 
Bucură-te de călătorie   
Mulţumiri   
Cărţi recomandate  

REVIEW-URI

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5

Excelent

Recomand cu incredere tuturor cititorilor care isi doresc sa se dezvolte, care simt ca sunt prinsi in loc, dar mai ales iubitorilor de carti bune! Povestea este exceptionala!

Titluri de același autor

Created in 0.0544 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.