Ia o piersică. Memoriile unui chef - David Chang

Ia o piersică. Memoriile unui chef - David Chang
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-722-464-1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 360
Format: 13x20

DESCRIERE

Ia o piersică. Memoriile unui chef - David Chang

 
... pe vremuri aveam parte de mult mai multă zăpadă în nordul Virginiei. Când ningea foarte mult, fraţii mei mai mari şi Thomas, prietenul lor finlandez care stătea spre capătul şţrăzii, făceau un derdeluş şi se dădeau cu sania până la baza dealului, trecând prin dreptul casei noastre. De fiecare dată când mă întreabă cineva despre copilăria mea, acesta e primul lucru pe care mi-l amintesc.

In zilele uscate, Thomas şi fraţii mei se dădeau cu cartul pe aceeaşi pantă. Spun cart, dar de fapt nu era decât o ladă de lemn pe roţi, făcută pentru un singur pasager.
 
Şi în rarele ocazii când copiii mai mari mă invitau să mă dau cu ei, nu ratam şansa. Thomas, care avea vreo zece ani şi 35 de kilograme mai mult decât mine, ne împingea alergând, apoi sărea din spate în cart. Eu stăteam întotdeauna bine vârât în faţă.

Odată, pe când aveam vreo şapte-opt ani, am încercat să ridic picioarele în aer în timpul acestui avânt, aşa cum ridici mâinile într-un montagne russe. Am reuşit cumva să-mi prind piciorul stâng sub roţile din faţă şi am fost smuls de pe scaun şi aruncat sub cart.
 
Thomas a trecut în fugă peste mine şi a mers mai departe la vale.

Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că stăteam întins pe canapeaua mare şi galbenă din camera de zi, cu...
 
CUPRINS:
 
Prolog     
Partea I
unu  FRUNZE DE CEAI..    
doi  O ALEGERE RAŢIONALĂ         
trei  IEŞIREA DIN ADÂNCURI     
interludiu  DESPRE DEPENDENTA DE MUNCĂ         
patru  EXERCIŢIU DE ÎNCREDERE 
cinci  PESTE RÂND
sase  ORA MAGICĂ                           
şapte  APĂ FIERBINTE           
............. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0571 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.