Igiena sufletului şi legile Maestrului Peter Deunov

Igiena sufletului şi legile Maestrului Peter Deunov
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8926-43-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 134
Format: 13x22

DESCRIERE

Igiena sufletului şi legile Maestrului Peter Deunov

 

...încercaţi să slăbiţi ataşamentul, fie afectiv, fie material. Nu spun să nu iubiţi, ci să iubiţi diferit, total necondiţionat şi mai ales fără să judecaţi, să iubiţi cu înţelepciune şi respect.

 

...în cazul ataşamentului, nu există acest fel de iubire; ataşamentul este întru totul de a treia dimensiune. Fără ataşament, iubirea devine adevărata Iubire, Iubirea necondiţionată, Iubirea care înalţă nu numai fiinţa care o trăieşte, ci înalţă şi toate fiinţele, fiindcă în acel moment există o stimulare vibratoare pe care o simt cei din jur.

 

... totul se accelerează acum în voi şi în jurul vostru. Nu vă faceţi griji. Dacă aplicaţi cât de cât învăţătura pe care v-o transmit, totul va fi mult mai bine şi va fi mai uşor.

 

... imi pot da seama cât este de greu pentru un copil al Pământului, închis în vehiculul său de manifestare - care, de fapt, este templul sfânt al divinităţii sale, sufletul său -, câtă suferinţă poate să-i provoace o creştere vibratoare prea mare şi prea rapidă...

 

CUPRINS:

 

1. Ultima profeţie a Maestrului Peter Deunov... 9
2. Legile Maestrului Peter Deunov... 19
3. Teme de meditaţie... 37
4. Citate revelatoare... 83
5. Mesajele Maestrului Peter Deunov... 95
6. Igiena sufletului... 111

Bibliografie... 132

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0489 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.