Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Imbratisata de lumina - Cea mai profunda si mai dramatica experienta în apropierea mortii traita vreodata

Imbratisata de lumina - Cea mai profunda si mai dramatica experienta în apropierea mortii traita vreodata
-10%
ISBN: 978-606-8080-079
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 160
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri
10,80 RON
12,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

''Imbratisata de lumina - Cea mai profunda si mai dramatica experienta în apropierea mortii traita vreodata''...

Experienţele din apropierea morţii (moarte clinică) nu sunt cauzate de lipsa de oxigen din creier, de medicamente sau de stresul psihologic generat de teama de moarte. Aproape 20 de ani de studii serioase au demonstrat că aceste experienţe reprezintă un proces natural şi normal.

Am descoperit chiar o anumită zonă din interiorul creierului care ne permite să trăim o astfel de experienţă. Acest lucru atestă că experienţele din apropierea morţii sunt cât se poate de reale şi că nu reprezintă simple halucinaţii ale minţii. Ele sunt la fel de reale ca şi matematica sau ca limbajul.

"Cartea Îmbrăţişată de lumină"- este un manual al experienţelor din apropierea morţii, fiind scrisă sub forma unei poveşti simple şi minunate, pe care orice om o poate înţelege. Cartea conţine însă un mare secret, un secret pe care probabil că îl cunoşti deja.

Toţi marii profeţi şi lideri spirituali ai umanităţii au încercat să ne transmită de-a lungul secolelor acest secret, pe care Betty J. Eadie l-a învăţat aproape cu preţul vieţii sale. Acest secret are puterea de a-ţi schimba viaţa.- Melvin Morse, doctor în medicină

Betty J. Eadie ne împărtăşeşte povestea inspirată a călătoriei dincolo de
moarte, în lumea de dincolo...
…O călătorie care a inspirat deja milioane de cititori, dându-le speranţă şi
dorinţa de a trăi în iubire...

Din Cuprins:

I-am văzut pe medic şi pe asistente stând în picioare lângă patul meu. Mi-am dat seama că patul meu strălucea mai puternic decât de obicei.
De fapt, mi s-a părut uriaş, şi îmi amintesc că m-am gândit: "Eu sunt ca un gândac maroniu în acest pat alb, uriaş". Apoi, medicul a plecat, iar eu am devenit conştientă de o altă prezenţă în imediata mea apropiere.

Dintr-o dată, mi-am dat seama că nu mai sunt aşezată în pat, ci mă aflu în braţele cuiva. Am privit în sus şi am văzut un bărbat cu o barbă frumoasă şi albă care se uita la mine. Barba lui mă fascina. Părea să strălucească de-a dreptul, emanând o lumină alb-strălucitoare.

Am început să râd şi i-am răsfirat barba cu mâinile, făcând rotocoale pe degetele mele din firele de păr. Mă simţeam perfect împăcată şi absolut fericită alături de el. Bărbatul m-a legănat cu blândeţe în braţele sale puternice, şi deşi nu ştiam cine este, am simţit că nu mai doresc să îl părăsesc niciodată.

"Respiră din nou!" a strigat o asistentă, iar medicul s-a întors alergând în salon. Salonul mi s-a părut diferit însă. Era mai mic şi mult mai întunecat decât cel de dinainte. Cât despre bărbatul cu barba albă, acesta dispăruse.
Corpul meu era complet transpirat din cauza febrei, iar eu mă simţeam extrem de speriată. Medicul a aprins lumina, după care m-au mutat în primul salon.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Cărți noi - Dezvaluiri

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.8816 sec
loader
Caut in catalog...
loader